202

rusnak

преди 4 години

Върви ли натъкмистиката?

201

Анонимен

преди 4 години

Хем победители на първи тур, хем несигурни. Миризмата на страх се усилва!

200

Анонимен 208

преди 4 години

До изперкалия ЩЕ ГЛАСУВАМ БЕЗ ПАРИЕ нали три мандата се гласува за ГЕРБ а сме най бедни в ЕС и извън него, нещо май дъската ти хлопа. Гласуваш за ГЕРБ и си оставаш най бедния в Европа. Ама вие всички тролещи за мафията ГЕРБ акъла ви е колкото на едно врабче.

199

Анонимен

преди 4 години

Загубихте - млъкнете!

198

Анонимен

преди 4 години

Гласуването беше и се видя хората кого искат за кмет! Сега може само да лаете и предлагате *** си на Манолова!

197

Анонимен

преди 4 години

СМЕЛО НАПРЕД ДАНЧЕ! БИЙ ФАШИЗМА-КОМУНИЗМА-ДИХАДИЗМА!

196

ЩЕ ГЛАСУВАМ БЕЗ ПАРИ

преди 4 години

За да няма пребоядисани комунисти , кюстендилски сливов мармалад и червени крушовски тр.ъ.тки в политиката.КОМУНИСТИТЕ УМРЯХА ПО ЦЯЛА ЕВРОПА , ЗАТОВА ХОРАТА СА БОГАТИ И ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВО!В БЪЛГАРИЯ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ ...ЗАТОВА ОЩЕ СМЕ БЕДНИ !ТРЯБВА ДА СИ ЧИСТИМЕ КЪЩАТА РЕДОВНО ОТ КОМУНИСТИ , АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ДОБРЕ!ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ , ЗА ДА СИ БОГАТ , КАТО ЗАПАДНЯЦИТЕ!

195

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам тия от фермата на троловете,на Костов! А бе нямате ли нещо умно да напишете,а само изтъркани фрази и обиди! Нямате репертуар вече май!

194

Анонимен

преди 4 години

Хората гласуваха за Фандъкова един път,ще гласуват и втори! А Мая,Бонев и Игнатов са бити карти на втори тур!

193

Анонимен

преди 4 години

Кмета е Фандъкова и точка!

192

Анонимен

преди 4 години

Давай Данче с теб сме!!!

191

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново не може да предложи Манолова на София. Най-много за Нова година от пасоль Макаров Манолова да издейства освен елха и един дядо Мраз с образа на Путин.

190

Анонимен

преди 4 години

Няма сини няма червени става въпрос в тези избори или избира се кандидата на опозицията или този на мафията. Прави впечетление истерията в която се намира управляващата банда и подкрепващите ги медии и как денонощно плют по Манолова и искат на всяка цена да спечелят на гърба на народа като казват Манолова "лоша , гнусна, кандидат на БСП и уж София ще почервенее" глупости на търкалета

189

ФИНАЛНО

преди 4 години

ФАНДЪКОВА СИ СЪБРА БАГАЖА

188

Хора,

преди 4 години

Прочетох статията за болното момче от Пазарджик и съм потресена.Трвбват 300хил.за животоспасяваща операция.ГЕРБ дадоха десет пъти повече пари,за да купят вота във ФакултетО.Те не мислят за българските деца,но мие трябва да помогнем.Моля ,ви ,кой с колкото може.

187

Анонимен

преди 4 години

аз няма да гласувам този път, нито едната струва, нито другата!

186

Анонимен

преди 4 години

не мога да повярвам, че София избра тези двете, особено сестра Галева... какво се е случило с тоя интелигентен град?...

185

Анонимен

преди 4 години

Време е Данчето да си почине, измори я БойкоИ на нея горката и писна да я командори .Ама пусто нема сили да му откаже,а и договорките за лапането на мангизи от техните фирми трябва да върви

184

Анонимен

преди 4 години

В миналото съм гласувал и за герб, но последните 2 години ми дойдоха в повече: транспортния министър си уби детето на моторна шейна - освен че не го съдиха, дори не си подаде веднага оставката, а чак после като го уредиха за директор в банка. Смешния опит за подставената фирма на Гинка да купи ЧЕЗ електро, ремонта на Графа - без коментар, скандала с евтините апартаменти. Реално никой не понесе отговорност, че и дори бяха преназначени на топли местенца тези които подадоха оставки. Стига толкова!

183

Сега е моментът

преди 4 години

Няма червени, няма сини. Всички са мафиоти. Бъдете стратези. Мислете с няколко стъпки напред. Използвайте едните мафиоти, за да сринете другите мафиоти. Избора на герб няма да промени статуквото - те са ви омаяли да мислите, че ни оправят държавата докато тя гние отвътре. Бсп ще донесат динамична промяна, макар и към лошо. Но ако мислите с няколко стъпки напред ще предвидите, че те няма да изкарат втори мандат и ще се сринат преждевременно. Двете най - мафиотски партии - победени.