34

Анонимен

преди 4 години

всички говорят че ГЕРБ обира целия ромски вот, има ли полиция или тя действа избирателно

33

Анонимен

преди 4 години

в РОМСКИТЕ СЕКЦИИ ЗА БОРИС БОНЕВ НУЛА ГЛАСА, ЗА ИГНАТОВ НУЛА ГЛАСА А ИНАЧЕ ЗА ФАНДЪКОВА 19990 ГЛАСА А ЗА мАНОЛОВА 10. тА НЯМА НЕВИННИ

32

Kiorsufra

преди 4 години

Spored men kupenite glasove sa mnogo pove4e...

31

Анонимен

преди 4 години

Като няма невинни по официални данни, на колко от виновните са повдигнати обвинения? Мм?

30

ivailo

преди 4 години

Абе нямало невинни... Не приравнявайте всички кандидати за кмет, щото във Филиповци, Факултет0 и Христо Ботев 90 % от "хората" са дали гласа си за Фандъкова... Нищо , че дори не я знаят как изглежда.

29

леля Пена

преди 4 години

Чудесно,само че ние трябва да им вземем кокала,те сами няма да го пуснат.Колко от нас биха се обединили и сторили това?

28

Кармен Младенова

преди 4 години

Какви са тия циркове,какви са тия избори? И знаете ли какви хора се борят за кокала,на наш гръб? Веднага закриване на всички всички"партии" и членовте им на работа в селското стопанство завинаги....Безпартийна система и край на гаврите с народа!!!

27

Радослав

преди 4 години

Еми какво го мъдрите бе? Избирателните списъци да се подават от НАП на база на данъкоплатците! Които работи и плаща данъци има право да гласува, които не е внасял в общото няма право на глас! Така ще отпаднат тия които са перманентно безработни и които им е все тая кои е на власт стига да им дадат по 100 лева на избори! Данъкоплатеца няма да си продаде гласа защото той всеки месец вижда с очите си във фиша - колко точно го клецкат тия във властта!

26

Наблюдател

преди 4 години

Уж купени гласове, пък един касов бон няма.

25

Анонимен

преди 4 години

Ех, такива, дето си минаха живота в писане на речите и "трудовете" на правешкия овчар, а после назначени от Партията за политолЪзи и анаЛЛизатори, като заобясняват как съм нямал право да "мрънкам", щом не съм гласувал... Понеже отказвам да ям каквото и да било, извадено от селския ***, не съм бил гладен, а... Осигуряват ме от много години на максимума, и пари да ми дават-отказвам да гласувам. И нямам право за критикувам кой и как харчи моите данъци, а тия, маргиналите, гласували за 20лв-имат?!

24

значи...

преди 4 години

До неделя ако никой не ми позвъни на врата да ми предложи 300/500лв.изобщо няма да си правя труда да гласувам на балотаж.Политиците трябва да си плащат за да ги избираме.

23

Анонимен

преди 4 години

Как пък никоя партия не дойде да ми предложи пари???Явно си имат критерии за подкупна твар.

22

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на гербестата пасмина накратко:1. Манолова е комунистка а Фандъкова хахаха не е. Истината е че партиен член е била Фандъкова.2. Хора, ама не гласувайте за Фандъкова и Маноова, те и двете са напълно еднакви. Истината не не са еднакви, щом ГЕРБ умират от страх от Манолова не са еднакви.3. Те сега внезапно много заобичаха десните избиратели в София - истината е те още на другия ден след изборите ще мачкат десните както и левите с поръчкови дела. Прокопиев го отнесе нали?4. Те

21

Анонимен

преди 4 години

Цветозар Гербав е получил поръчката да замаже 95 процентовия резултат на Ердоганка Фандъкова в софийските ромски гета. Ето затова в България сме на 111 о място по журналистика. Трън - там всички роми са за ГЕРБ Лом, Кюстендил, Сливен... на кьорави ли ни правите

20

The Ghost

преди 4 години

До тези, дето са взели пари за да гласуват за определена партия:Гледайте взетите пари да ви стигнат за 4 години, че това ще ви е далаверата.

19

Безсилен

преди 4 години

Аз и ще си платя, само да не е даскалката

18

За нов кмет

преди 4 години

Фандъка краде и има пари да купува. И ресурс. Аз за такива не давам своя глас!

17

Бате Бойко

преди 4 години

Я си казАх: А съм прос и вие сте прости. Затва се разбираме

16

Опа

преди 4 години

"Госпожа Фандъкова води всички останали кандидати по процент на хората с начално образование, които са гласували за нея", обясни още Райчев

15

Анонимен

преди 4 години

За власт и на жените си плащат да ги наместят в общинските съвети , и така хората не виждат никаква перспектива да гласуват за днешния за утрешния ден.