72

Ха-ха-ха...

преди 4 години

Майтап да се излъжете в София да гласувате за червена кметица! Ще ви скъсам от бъзик.

71

Възмутен

преди 4 години

До Ю кортесНе разбра ли БЕ че в момента нямаш избор!Защото и ГЕРБ иБСП са от едно котило-комунисти.

70

Възмутен

преди 4 години

Не се заблуждавайте!Всеки разумен гражданин ,който иска да се промени управлението на София ще гласува както е необходимо независимо от коя партия е.

69

Анонимен

преди 4 години

До seНиската избирателна активност е ключа към ,,успеха "на ГЕРБ.Какво да кажем тогава за другите партии?

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Партийната субсидия за ГЕРБ е 50 000 000Партийната субсидия на ГЕРБ беше 11 000 000 преди да бъде намалена на 1 лев.Сега е малко над 1 000 000.А ти я кажи вие от БСП ще върнете надвзетите субсидии, защото ГЕРБ ги върнаха?

67

АНОНИМЕН

преди 4 години

ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ ИЗБОРИТЕ И ГЕРБ ЗАГОВОРИХА ЗА ВДИГАНЕ НА ТАКСА СМЕТ. ЕДИНСТВЕНО ДА РЕКЕТИРАТ НАРОДА СЪС ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ГЛОБИ И Т.Н. ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ. ЩЕ СТИГАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ДАНЪК АМИ КОГА ЩЕ СТИГНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАПЛАТИ ПА ТОГАВА ДА ВДИГАТ НАЛОЗИТЕ. ТИКВЕНА ДЪРЖАВА. *** НАРОД КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПАРТИИ А НЕ ЗА ЛИЧНОСТИ. ХАК ВИ Е ВСИЧКО КОЕТО ТЪРПИТЕ ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ.

66

Анонимен

преди 4 години

Вижда се че Червените *** пак са най-активните във форумите,... както винаги! Цъкат минуси, цъкат плюсове, все едно това има значение. Това им действа успокояващо сега,... а като излезат резултатите мълчат като настрани. Както винаги(вече 13 пъти) пак ще загубят изборите! Това мазохизъм ли е, рублата ли поскъпна, не знам!. А би трябвало просто да се гръм..

65

Анонимен

преди 4 години

Добре де, какво ще стане ако най-накрая хората се светнат, че всички политици (до един) са лъжци, манипулатори и ратаи на господарите си в сянка и не гласуват? Де факто в една демокрация никой не може да поеме властта освен ако не е избран от народа нали? В противен случай това се превръща в диктатура или военна хунта. Но с толкова прости хора, това надали ще стане някой ден....

64

Анонимен

преди 4 години

Въпрос: Как се нарича найнещастното същество в Бълагия? Отговор: Червен ***!

63

Анонимен

преди 4 години

Партийната субсидия за ГЕРБ е 50 000 000 ! Филиповци , Факултета , Хр.Ботев , Столипиново ...... искайте по 500.Бойко има .

62

фен

преди 4 години

Софиянци ! - от месеци чета по форумите за промяна! ето - Борис Бонев -млад, кипи от енергия и желание за промяна, умно момче, единственият който по дебатите внасяше живец. Сега останаха двете кукумявки и народа масово няма да отиде да гласува а Краля слънце ще излезе вечерта и ще каже "спечелихме мача", а ние ще гнием още 4 години в тоя коптор София

61

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ били спечелили заради ниската активност на избирателите? А тези които при ниска активност имат и нисък резултат, значи са кръгла нула. БСП в Пловдив - четвърти. Варна - трети. Бургас, Ст. Загора, В. Търново, Хасково, Враца, Плевен, Кърджали - смешни резултати. Курлеля обаче е горда с резултатите и има претенции да са алтернатива. Може, но само в някаква друга, алтернативна реалност.

60

Соц. проучване

преди 4 години

Дайте плюсче за мая, дайте мкнус за фандъка

59

Анонимен

преди 4 години

В Благоевград :36 000 гласували 9 000 за Камбитов 75 % не го искат , но махалата ще го избере отново

58

ВАШ

преди 4 години

никога не съм бил комунист и никога няма да бъда , ЗАТОВА МРАЗЯ ГЕРБ !!!!!

57

БАНко

преди 4 години

Минчото Бойко от Банкя тях ли нарече кукувици или всички избиратели на Комунистическа Партия ГЕРП ?

56

Ю кортес

преди 4 години

Комунистите нямат шанс в София.

55

se

преди 4 години

Ниската избирателна активност е ключа към ,,успеха "на ГЕРБ.Пример: ПловдивПраво на глас около 270 хиляди.Гласували около 37 процентаОбщо гласували 99 хилядиЗа ,,победителя" от първи тур са гласували около 40 хилядиСпрямо имащите право на глас процента на ,,победата" на ГЕРБ е 15.Политиката на управление на ГЕРБ умишлено отвращава вече10 години избирателя да не гласува.В това е ключа на ,,победите " им които водят до Терминал 2 и превръщането на България в пенсионерски клуб .

54

Фей

преди 4 години

Няма да отидем до урните в неделя. Гладувах за Игнатов, но гласът ми не е нещо, което може да се отстъпи или да отиде за по-малкото зло, че Фандъкова да ходи до централата да проси гласовете за ДБ - все едно хората са без значение, а само политическите лидери. Решаваме ние, а не Христо Иванов и няма да гладуваме нито за теб, нито за четвената ти наследница.

53

кметовеотличниОТГЕРБ

преди 4 години

Алфа рисърч взели да замазват че герб не е ромска партия. Вижте им резултатите - в Трън 60 процента от избирателите са роми - резултатите в селата на ГЕРБ и БСП еднакви, в града ГЕРБ смазва - краен резултат 71 процента за протежето на Станислав Николов ХАХА вижте с какви имена си се намират Цветислава Цветкова. Да онзе невинния Николов съдът отсъди че детето само се е засилило и катастрофирало в джипа му, и също така признат за невинен че е сключвал договори с умрелите да им оре земите.