9

анонимен

преди 4 години

Живея на острова от близо две години.Всички свързват мястото с партита,които изобщо не са нещо грандиозно.На всеки жител се падали 25 туриста ,като поне 15 от тях са хора употребяващи наркотици в големи количества.С богатите посетители идват и греховете им.В Сан Антонио дилърите са наредени през 3 метра.Толкова наркомани,проституция ,кражби и измами(както казват тук хората :"тук всичко бръмчи на измама") може би ще превърне острова в място ,където може да се види упадъка. ¡BIENVENIDO!

8

Анонимен

преди 4 години

не се разбра идва ли.

7

Анонимен

преди 4 години

Ми хубаво бе като не ви харесва не ходете.Помпайте във фитнеса,слушайте мазна и люта чалга събирайте се в долнопробни кръчми само мъжка компания от потни и миризливи мъжки кочове,пипайте се по бицепсите и си разправяйте хайдушки истории кой колко се е напил и колко човека е пребил.Манете я Ибиса тя е за наркомани и ***'раси вие сте истински мъже,цепите дърва,миришете на чорапи имате 25 год бмв тройка,анцунг от 94-та..Изобщо изпълнили сте човешката еволюция за милиард години напред.

6

Deja

преди 4 години

Била съм , партита не са нищо особено. На открито приключват в 12:00, закритите дискотеки са на майнаъа си в някякви хангари, няма парти улица или купон. И наистина само екстази, понеже аклохолът е много скъп. Вход-50 евро. Не си заслужава

5

Анонимен

преди 4 години

По ме вълнува идва ли края на нашта черноморска бетонирана мизерия

4

Анонимен

преди 4 години

Ибиса винаги е била просто сборище на наркомани, които я възхваляват, защото там могат да се друсат до откат.

3

АнонимеН

преди 4 години

СУПЕР МАЛОВАЖНА НОВИНА !И ТОВА Е ОТ 1 ЧАС НАЧЕЛО!

2

Анонимен

преди 4 години

Любо Пенев: Купих си СЕАТ Ибиса.Стоичков: Аз си купих Мерцедес, ибиса ти.

1

Анонимен

преди 4 години

Ибиза спря да е парти дестинация преди повече от 5-6 години бе ... Српямо това, което беше 2002,3,4,5,6,7-а , че до към 2012-2013-а, биваше, ама тогава свички решиха да станат хипстъри и замина ... Добре, че Маями и Вегас още държат фронта.