23

Анонимен

преди 4 години

Ах таз лотария 19 000 талона на стойност едва 91 хил. Wow как ги хващат тез милиони 😄😄😄😄😄😄

22

Всичко е законно

преди 4 години

До Анонимен 22Всеки, който играе хазарт е неуразумян и зависим. The bank always wins.В нормалните държави хазартът е забранен, като изключим определени курорти и градове, специално изградени за тази цел. Най-много да има спортни залози - футбол, хрътки, бинго и т.н. Те не позволяват сериозни загуби.Но казина с едноръки пирати, ротативки, рулетка, блек-джек и т.н. - не!Това във всеки квартал на всеки град го има само в пропадналите държави. И комарджиите ходят там на хазартни екскурзии.;)

21

Не е хубаво

преди 4 години

да учите бандюгите как да преодоляват СОТ без да използват заглушаване. Защо трябва да им обяснявате за облепването на датчика и как после няма да дойде втори път никой?

20

Анонимен

преди 4 години

...Вещите са на обща стойност 91 614 лева..........и взел билети на "Националната лотария" - 742 броя, с изплатена печалба и 18 282........Сред печелившите билети бил и такъв за 5000 лв..... Тук мирише на измама та чак не се трае,а те ми тръгнали да търсят някакъв кокошкар.Алооо ДАНС,за какво ги взимате тея заплати ве? Не виждате ли че тези лотарии печелят милиони,не плащат данъци,а на глупаците дават само трохите.

19

Ристу

преди 4 години

1. Не се е поправил след престоя си в затвора, което значи, че затворите са неефективна мярка.2. СОТ никаква работа не са свършили, защото не са забелязали срязана решетка и облепен датчик.3. Не е трябвало да е толкова алчен за осребрените билети, защото заради тях са го хванали.

18

Анонимен

преди 4 години

Това малко като реклама ми се чини.Апропо, всички" спечелили "от картончета са като статисти, взели по 100 лева.Държава на капачки и талони.

17

12e

преди 4 години

19000 билета, на стойност 90 бона! Една печалба от смешните 5000... Търкайте балъци, за да имам милиони...

16

123

преди 4 години

Като ти дават печалбата билета ти го взимат.

15

Анонимен

преди 4 години

И значи все още тези билети нямат партидни номера, не се знае от кой до кой номер се намират билети в Плевен в будката на гарата и в будката на площада примерно? Това ако не е престъпна дейност....и държавата си трае! Хартийки се продават и пласират ей така, без касов бон, без партидни номера, без ддс за държавата.

14

МИТ

преди 4 години

До Ха-ха-хаНе знам за теб ама аз билети не търкам. Много рядко пускам тото 5от35 и давам 0.55 стотинки за една колонка. Печелил съм два пъти четворки и доста тройки. Определено средствата, които съм дал са се възвърнали предвид редкия брой участия.

13

Язека

преди 4 години

Не сте прави, че лъжат. По телевизията слогана е " Няма такива печалби" ...и ето, че наистина няма - най- много 5 бона от билети на стойност 91 000лв.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тия измамници от Национланата лотария явно вече не могат да намират нови хора, които да се представят, че са спечелили.Миналата неделя една леля уж беше спечелила 100 000 лева.Когато водещият евреин я попита откъде му е позната, тя каза че преди 3 месеца пак била спечелила и пак 100 000 лева.Ако Бойко Борисов не лапаше огромна комисионна от тази очевАдна измама трябваше отдавна да я забрани.Щом не е забранена .. сами си правете сметката.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

18 282 билета и само един от тях печели 5 000 лева.Сиреч, за да улучиш билет с печалба 5 000 лева трябва да купиш 18 282 билета на средна стойност 3 лева и да дадеш 54 846 лева.Сега разбирате ли какви шарани сме да търкаме тези измами ?!

10

Анонимен

преди 4 години

*** бизнесмен. Половината бизнесмени в България са такива, нагледал съм се на бизнесмени- крадат билети, продават царевица на плажа, продават разни парцалчета по интернет, дори и таксиджии със собствени коли и собствена регистрация се представят за бизнесмени.

9

Анонимен

преди 4 години

Както са писали преди мен- непечелившите билети нямат стойност, те са хартия.19 хил. талона с кашоните ли ги изнасял или с чували? Колко дена влизал и излизал в офиса? Наведнъж не може да ги изнесе. Много скалъпена история. Що се излагате с такива колосални бройки?

8

Анонимен

преди 4 години

Няма магазин или будка с 19 хил. налични талони. Никой търговец няма да вложи толкова много пари в нови талони. Талончетата ги разнасят дистрибутори.Какъв филм ни прожектирате? Посмалете малко бройката!

7

тъй де

преди 4 години

Пълни глупости!Как точно се осребрява ВЕЧЕ изплатена печалба?

6

!?

преди 4 години

Територията найстина е на нивото на бананова сатрапия, В белите държави билетите си имат сериен номер и при кражба се анулират, а този даже по два пъти вземал печалби.

5

анонимен

преди 4 години

изтъркал ги всички и установил че са само хартия без стойност печалба няма измама ха ха

4

АнонимеН

преди 4 години

100 хиляди лева в билети обща стойност на талоните!!!И ОБЩО ПЕЧАЛБИ ЗА 20 ХИЛЯДИ ЛЕВА :D-------------НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО НА БОЖКОВ И ВСИЧКИ НАГРАДИ НАД 200 ХИЛЯДИ СА ПЪЛЕН ФАРС!!!САМИТЕ ТЕ ОБЯВИХА, ЧЕ НАЕМАТ ХОРА НА ДОГОВОР ДА КАЗВАТ, ЧЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ТАЗИ И ОНАЗИ ПЕЧАЛБА НАД 200 ХИЛЯДИ, ЧЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ ИМАТ НАГЛОСТТА НАПОСЛЕДЪК ДА КАЗВАТ ИЗПЛАТИХА ЛИ ТИЯ : ДА ДА ИЗПЛАТИХА МИ Я ВЕРВАЙТЕ МИ :D