33

Анонимен

преди 4 години

Я ко имам 50 иляди долара последното дето ше ги направя е да ги хвърля за мигранстване. Тези истории масово издишат, виетнамците били супербедни и търсели начин да избягат пък измъквали по 50 000 долара. Абе нещо не е както трябва.

32

Евала

преди 4 години

Странни бедняци щурмуват Европа:...Той бедствал и затова събрал едни 30000 $ или ?, па дошъл в Европа на гурбет...... Идат едни бедни инджинери от афганистанските планини, с едни скъпи смартфони в ръце и пак платили по няколко хиляди евра... Че у нас ако имаш такива суми , свободни пари, си цар, бе !!!

31

Хххх

преди 4 години

До ЕВОА"Свободата САнчо е като салама...има си цена"

30

ЕВОА

преди 4 години

Свободата е нещо, което всеки се стреми да постигне в живота си! Да се освободи и да има правото свободно да прави всичко, което го прави щастлив. И както е казал Яне Сандански: Да живееш значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството. Животът е една непрестанна борба. Докато си роб, жадуваш свободата, а когато вече я имаш, се стремиш към съвършенството. Всеки рано или късно получава своята свобода, но дали е избрал правилния начин!?Нека да го разберат и журналисти

29

Анонимен

преди 4 години

Кучетата в Англия ще си отдъхнат.През соца виетнамци учеха селскостопански техникум и имаха общежитие.В района не останаха кучета,защото ги изловиха и изядоха.Жълтата раса който не знае,консумират всичко що мърда или се движи....

28

Анонимен

преди 4 години

Миналата година бях в Лондон.Около 50% са тъмнокожи.Явно им е писнало на англичаните от мигранти и бягат от ЕС за да ограничат " пътуване без граници"!

27

А ноном

преди 4 години

До ЕдинПрочети статията до края за да си отговориш на въпроса. .....Семейството му е получило заем, като казало на банката, че иска да отглежда фъстъци.Но си прав . С тези пари могат да си живеят съвсем нормално дълги години или наистина да започнат бизнес. А защо са изпратили синковеца си към робовладелска Великобритания да джапа пеша през границите и колко наивни ще са за да си мислят че от слугуване на англетата заемът им бързо ще бъде погасен .... нямам отговор .

26

Един

преди 4 години

Бил съм във Виетнам...Живеят с $50-70 / мес. Парите ще стигнат за следващите 70-80 год и не мисля, че статията е вярна...или поне нещо в сумите куца. Няма как да спестят тези пари, а ако са го направили, те са милионери в страната си и няма да тръгнат на пътешествие в контейнери.

25

Додо

преди 4 години

Докато не стане революция в Англия е променят законите им, без значение откъде ще идват, *** ги подменят с всеки изминал ден. То, всъщност, май вече е късно за каквото и да било. Сега и Брегзита изчакват да го прегласуват, за да окаже влияние демографския елемент, защото от 2016 насам доста бели англичани са измрели, а доста кафяви неангличани са добили паспорт и право на глас!

24

Ебасси

преди 4 години

При цена на самолетния билет от Ханой до Лондон около 700 долара включващ безплатен алкохол , удобно място и стюардеса КАКЪВ АБДААЛ ТРЯБВА ДА СИ за да избереш ВИП трафиканската тарифа от 30 000 долара с преминаване ПЕША границите посред нощ и возене в хладилен камион пълнен до скоро с вмирисана риба ? Ахааа, те нямали документи . НИКАКВИ документи , нито дипломи, нито професионални сертификати ... нямат ПРОФЕСИЯ ....И какво смятат да работят в УК тези заблудени наивници ? РОБИ ?

23

Анонимен

преди 4 години

Корените на цялата схема са в Просията.Не изключвам британските служби да са ги надушили и да са похарчили един камион маймунки, за да откажат другите мераклии.

22

Анонимен

преди 4 години

"Чух, че щял да има ВИП преминаване с кола, но ни излъгаха"--------Е, как, ще ви прекарат с 12-метрова лимузина, шампанското е в хладилника...

21

Анонимен

преди 4 години

Ако имаш 50 бона в зелено, можеш да се пенсионираш спокойно във Виетнам и да си живееш като баронче до края на дните си. За къв фуй ти е тоя мрачен и работнически отстров? Тук има няква грешка или измама :)))

20

аман

преди 4 години

Абе това не е ли расизъм вече- да ги затвориш в хладилен контейнер, херметичен и да ги возиш дни наред без кислород... Изобщо не ги броят за хора... Но не дай боже на стадион някой нещо да извика и винаги са готови за провокации. Даже и камиона- ковчег бяха готови да ни го припишат...

19

Гошо

преди 4 години

Много сложни схеми и то за 50 хил. в зелено.Нашата е пет пъти по евтина и получаваш даже тескере-българско.За контакти-ВМРО,Патриоти,Шкембе Войвода и ...

18

опетков

преди 4 години

До Колко Българи Сам определи колко сме по-бедни от виетнамците. БВП на виетнамец е около 2300 долара годишно, на българин е около 8000 долара. Но виетнамците били 150 млн, сигурно много от тях нямат какво да ядат. И те по примера на Китай правят вече държавен капитализъм.

17

опетков

преди 4 години

До Богати Това е бизнес инвестиция на цялото семейство. След това се надяват емигрантът да възвърне вложените пари. А самият той е жертва на фамилията. Все пак не забравяйте, че Виетнам е "соц" държава и може да има и политически мотив.

16

Очите

преди 4 години

Аз ли нещо не схващам?? Самолетен, билет, туристическа виза, екскурзия, хотел...за всичко това едва ли ще трябва повече от 4000-5000 хил. долара, при все, че знам че най-скъпото е билета. Нещо ни мятат по върбите.

15

отСидней_Ав$тралияя

преди 4 години

добре де, защо само пишете за тия митични канали да дразните 'ората. Всички искаме да ги пуснеме тия канали, да ги отприщиме и да ни падат то 50к от калпак. Ама от къде да ги пущаме тия "канали" никаква информация не казва статията.От къде да ги прокарваме тия златни канали, айде не по 50к по 30к ша зимам само кажете някаква информация

14

Колко Българи

преди 4 години

могат да изкарат 50 000$ !?кво излиза че сме по-бедни и от Виетнамците ..... и това след 30 години "демокрация" и "просперитет" а по времената на лошия комунизъм Виетнамците се натискаха да имигрират в България ...но после дойде "демокрацията" ......