11

Анонимен

преди 4 години

ще задължите производителите и дистрибуторите да ги продават с упътване какво съдържат начин на употреба противопоказания за да няма злоупотреба.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Путин е в основата на кризата.Абсолютно!Все пак в няколко държави в Южна Америка бяха задържани руски ПРАВИТЕЛСТВЕНИ самолети, които пренасят наркотици.От там товарят, тук продават.

9

Какво очаквате?

преди 4 години

Нормално!Варна се напълни с руснаци, а Русия консумира 20% от наркотиците в света.От там могат да дойдат главно освен пияници вече и наркомани.Освен това във Варна са регистрирани и най-много заболели от болести предавани по полов път.Защо?Защото се напълни с руснаци, а Русия е рекордьор по болни от СПИН на глава от населението.

8

Истината

преди 4 години

Един на хиляда.. Хахахахаха... Може би, но по Бай Тошово... Сега са 250 на 1000. ДЕМАГОЗИ!

7

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално.По градовете гражданите се забавляват с наркотици.По селата селяните се забавляват с алкохол.Кой колкото може.Аз не считам употребата за лошо нещо.Който имал нужда-употребил.Но на диви селяни алкохол и наркотици не трябва да се дават защото са лабилни превъзбуждат много и ги избива да си показват селянията.Чупят,крещят,блъскат се,ръгат се изобщо лесно стават на животни.Не,че иначе са много нормални то няма как ама комплекси и липса на задръжки и от село е нещо страшно и грозно.

6

Снежке...

преди 4 години

Анализът ти за употреба на наркотици в България не ми се коментира изобщо.Но е добре да се коментира. Твърдиш, че едно от хиляда деца използва наркотик? Не си стъпвала в училище скоро. Твърдиш, че половин човек на хиляда използва наркотик? Не си стъпвала в нощен клуб, независимо какъв, никога... И по-просто можеше да го кажеш, че един на 500 души употребява наркотици.Отделно пенсионерките, които са на транквиланти със зелена рецепта къде ги слагаш? И те са наркомани. Или и ти си от тях?

5

Снежке...

преди 4 години

Първо сдружението ти "Живот без алкохол" не знае какво прави. Колко души излекувахте от алкохолизъм? Аз лично имам двама приятели починали от цироза на възраст 40-45 г. И още един на 73 г., полковник о.з. от армията. Уважаван човек. Това бяха хора с положение, пари, деца...Никаква превенция, никакво лечение, освен целево-медикаментозно от гастроентеролози. Няма връзка между тях и психиатрия или АА, психотерапевти. Един алкохолнозависим кога ще го направи това сам?

4

Анонимен

преди 4 години

Как се печелят избори инъче

3

Легендата

преди 4 години

Има епидемия от нискокачествена синтетика. Това се отразява върху психиката и тялото непоправимо.

2

Анонимен

преди 4 години

В сравнение със САЩ и Западна Европа употребата е незначителна.

1

Анонимен

преди 4 години

Путин е в основата на кризата.