19

Кастрокомунист

преди 4 години

До Анонимен 21Щях да се изсмея на глупостите ти, ако не ставаше дума за огромната трагедия на кубинския народ, омерзителната бедност, пълна морална разруха и вече 60г. непрекъсната репресия.Толкова са зле, че вече ходят на падар до Хаити! На пазар в Хаити?!Какъв абсурд?В бедното Хаити има храна в магазините, а в Куба няма.Куба, коята преди 60г живееше със западноевропейски заплати, 8 часов работен ден, 30 дни платен отпуск, повече лекари отколкото в Англия, най-много бяла техника на континента.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен #6"Научи правописа и тогава давай акъл."==1000% !

17

Анонимен

преди 4 години

И ТОВА ДОБРО- ДАДОХМЕ, ДАДОХМЕ- ЧЕ КОЙ ПОДАРЯВА ТАКА,,,,РУСИЯ ЛИ ГО НАПРАВИ...А НА НАС ПРОДАВА ГАЗТА НА ДВОЙНИ ЦЕНИ. ИЗПРАТИЛИ НА КУБА МЪЛЧАЛИВИ И ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ.

16

Анонимен

преди 4 години

Зоните на влияние на колхозните допотопи са все страни от 7-мия и 8-мия свят. Типично за *** като тях

15

Анонимен

преди 4 години

Щом си бил в Куба значи знаеш какви са там цените - с 20 долара можеш да живееш няколко месеца. Ако си кубинец, разбора се. А нека не забравяме, че по БВП на човек от населението Куба е по - добре от България... Смятай - свръх ниска цена на живот + повече приходи на глава от населението... На практика с тези 30 години демокрация дишаме праха на кубинците след 60 години ембарго...

14

Анонимен

преди 4 години

Дарители, евала.

13

Богомил

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!Нещо си в грешка. Точно руснаците изоставиха кюрдите! Десетки години още по времето на СССР Москва подпомагаше финансово, материално/оръжие/ и политически кюрдските партизани на ген.Барзани. Империалистите нямат приятели, а слуги и роби.

12

Анонимен

преди 4 години

Един приятел ходи на екскурзия до Хавана. Върна се възхитен! Показа снимки, от които най ме трогнаха как се целува с делфини в делфинариума. За кубинците - само хубаво! със стари дрехи, но идеално чисти, усмихнати, ведри! Горди с това, че не са емигрирали като други!

11

ognyanz

преди 4 години

Путин постепенно възстановява престижа на Русия като фактор в световната политика. Куба е само един пример за това. САЩ са поддържали толкова диктаторски режими в Латинска Америка, само защото са служели на техните интереси. Но с Фидел Кастро не можаха да се справят. Куба не им стана сателит.

10

Нема лошо!

преди 4 години

А ние укрепваме връзки с тия дето ни секат горите, унищожават свинете и овцете, тровят въздуха и ни изкупуват земята.Глей кво нещо...

9

Богомил

преди 4 години

До БогомилИзпуснах, че като се внесат 85-те кука в банката, картата, която му дават е за 70 кука. После идва надценката и остават само 20 кука или долари

8

Богомил

преди 4 години

Кастристите живеят от грабежа на парите, които няколкото милиона емигранти пращат на гладуващите си роднини.Най-новото 20-сет е следното: Изпращате 100 долара, вашият роднина трябва да ги внесе в банката и получава 85 кука/кубински долари/, но не може да пазарува с тях. Трябва отново да внесе куковете в банката и му дават карта, с която може да пазарува в 70 магазина, с 240% надценка/мито/. Така от 100-те долара, остават реално 20 долара за ползване.Петкратен грабеж! Горката Куба!

7

Анонимен

преди 4 години

България - задния двор на Европа. Българите - хора второ качество, слуги и евтина работна ръка за западените "партньори".

6

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува нас отношенията между две държави от третия свят.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всички искат да са приятели с Русия, защото Русия не предава приятелите си, не ги изоставя и не ги продава.За разлика от Русия, американците нямат вечни приятели, а само вечни интереси.Ако не вярвате, питайте кюрдите !

4

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотКви са тия окопни войски бре? Научи правописа и тогава давай акъл.

3

Анонимен

преди 4 години

С едни голи приказки зона на влияние не става.

2

путкинстан пак рие

преди 4 години

землятя, също като бик пред матадор, само дето сам ще падне в дупката, като СССР. Кубинските другаре ограбиха народа си и го превърнаха в крепостник на купонна система. Кубинците са на купони и единствената им цел да се преселят в САЩ. Путкю щял да им дава пари, абре лаййнар, просто нарича изпирането на крадени от пияния руски народ паро 'икономическа помощ' за братския кубински народ. Българите и те бяха ибаати по братски, отърваме се за малко, но кат излезим от НАТО пак ще ни ибъът по братски.

1

Анонимен

преди 4 години

Русия "укрепва" и с България връзките, чрез руските шпиони.