16

До 12

преди 4 години

Около 60 -70% от бактериалните хранителни интоксикации в Англия и Германия(Данни от лекари от 90 години )се падат на салмонелозите.А от тогава има ли строг ветеринарен и санитарен контрол на хигиената на пренасянето съхраняването правилната технологична обработка на продуктите.Навремето беше забранено използването на пачи яйца при общественото хранене.

15

Анонимен

преди 4 години

антифриз в наденицата? Може ли да са я приготвили за животни, а да е попаднала у хора?

14

така си е

преди 4 години

Може би храната в училищния стол??? И дядото ли е ял в училищния стол, та му е станало лошо? Нищо няма да се разбере естествено. Толкова време умуват, голяма чуденка. Цяло семейство натровено, има починало дете и няма обяснение.Типично безхаберие.

13

Анонимен

преди 4 години

По новините имаше интервю с майката и дядото,показаха и ***,в която живеят.Те се държаха така сякаш не е умряло дете,а котка!Цяло чудо е че другите са все още живи в тая мизерия.За НЕХАЙСТВО би трябвало да се отнемат деца!

12

Анонимен

преди 4 години

Нима забравихте, че скоро в Германия 3-*** души починаха, защото се отровиха с колбаси съдържащи бактерията листерия.

11

до този с врачката

преди 4 години

До АнонименНе се изказвай неподготвен.Има едно нещо, дето му викат "технологично време". В случая на гадините им е нужно време (чисто природно), за да се появят, размножат и т. н. и да се даде заключение каква е причината

10

ДинкоАТВ

преди 4 години

Да вметна, че в много случаи, за да те приемат в болница без да ходиш с час за преглед и направление се налага да извикаш спешна помощ и да ги убедиш те да те пренасочат. Онколожката на болницата ме посъветва да направя така, а когато ни приеха колегата и ни се накара, че не можело така. Системата ти дава шанс да оцелееш само с наглост и лъжи.

9

шматка

преди 4 години

До 8Защото етноса превърна спешната помощ в лекарски кабинет на колела.Когато отидеш 453766 пъти на повикване за кашлица или "боли *** глаата" започваш да се съмняваш във всичко.

8

Анонимен

преди 4 години

" Бърза помощ"! Защо още първия път не са закарали детето в болницата??? Кое е " бързото" на помощта им?

7

Мейстър Емон

преди 4 години

Трябва навсякъде да се провери и поне това е някакъв позитив от тази ужасяваща ситуация. Истински проверки и влагане на аналитична мисъл. Има неща, които могат да поразят 1/10000. В случая са роднини и могат да имат генетична обремененост. Най-вероятно си е от мръсотия и подценявне на състоянието обаче.

6

Аз

преди 4 години

До шматка : Същото се отнася и за наденицата - сигурно и други са яли от нея....Преди време имаше случай - цяло семейство в токсикологията . Яли сърмички с лапад...Само че бабата, дето брала лапада не виждала добре, та нашлевила и малко татул. Ще се разбере и сигурно ще е неква простотия . Жалко за децата !

5

Анонимен

преди 4 години

Мереките са след дъжд качулка. Да, има някаква малка вероятност и от стола на училището да са се натровили и правилно правят проверка и там, но като не знаят с какво са се натровили децата, какво проверяват?

4

Анонимен

преди 4 години

От кардамон.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако не откриете причината викайте врачка. Какви са тези изследвания 2 дни без резултат...

2

Анализатор

преди 4 години

Как от какво, от отровните газове, които отделя ***, с които иска да замае българския народ да гласува за нея, не й се получава, българските деца страдат от комунистическата напаст

1

шматка

преди 4 години

Ако беше от стола на училището нали натровените щяха да са десетки.