33

Анонимен

преди 4 години

До СъщияВземи се присъедни към ония секти, дето накрая с белите роби пиеете белина или незнам си какво, че да ни отървеш от себе си ...

32

Анонимен

преди 4 години

Всеки, които знае, че му минава рудника през елото, чака с нетърпение, за да вземе някакво обезщетение и да се разкара от там.

31

Правилно

преди 4 години

ПРИ КОМУНИЗМА И ПОСТ--КОМУНИЗМА, НЕМА БЪДЕЩЕ... ХАХАХАААААСОФИЯ СТАВА ГРАД-ДЪРЖАВА, С 6-млн.ЖИТЕЛИ.НАПРИМЕР ИСТАМБУЛ Е 13-млн.ЖИТЕЛИ.ЗЕМЯ, НЕ НИ ТРЕБВА, КАЗВАТ КОМУНИСТИТЕ. НИКОЙ. НЕ Е ЗАБОГАТЕЛ ОТ ЗЕМЯ!!!

30

179

преди 4 години

Това е бъдещето на Цяла България. Накрая всички в София-град и правиме град -държава със тухлени стени ...

29

Анонимен

преди 4 години

В Ст. Загора ГЕРБ празнуват. С ГЕРБ няма бъдеще.

28

Анонимен

преди 4 години

Народа от село каза истината не подкрепва хвалипръцко от ГЕРБ,като има метро в София значи ,че България се развива ли?Няма икономика нема нищо тези вдигат заплати,да видим кога ще се спука балона с въдуха,Живков къде си да видиш срам ,спаси българите от Турските шовинисти изпрати ги по живо и здраво.

27

столичанин

преди 4 години

Спокойно, до 2022 г. рудника ще достигне до Пловдив. От ТЕЦ Марица Изток 2 вече са си заплюли тепето с Альоша. Нямам търпение да закрият този умрел турски град, хахаха !!!

26

Михаил Семков

преди 4 години

ЕС спира всички ТЕЦове на въглища до 2022 г. Почва да налага многомилионни глоби след този срок на държавите където продължават да работят такива централи, а мафиотите от ГЕРБ са готови да ги плащат от нашия джоб само и само да се угоди на американския "стратегически" инвеститор! И за капак се затриват и две български села все едно че живеем по времето на Сталин!? Господи, има ли я още България?!

25

Анонимен

преди 4 години

Този кмет вместо да купи един ром да гласува за него, да си оправи водосточната тръба на парадния вход на кметството, а не да чака Бойко или Брюксел, че един ден ще се срути върху главата му.Аман от комунистически мързел и безхаберие !

24

Анонимен

преди 4 години

всичките ви Революционери са престъпници бандити ама айде сега не му е местото тука , нема да правим Косово

23

Глупости

преди 4 години

ЛЕВСКИ. Е ОБЕСЕН ЗА ОБИР И УБИЙСТВО НА ОХРАНАТА НА ХАЗНАТА.... НЕ ЗА РЕВОЛЮЦИОННА ДЕЙНОСТ.ЗАПОВЕДТА ИДВА ОТ ГРАФ ИГНАТИЕВ ОТ ИСТАМБУЛ, ПО НЕГОВА ПРЕПОРЪКА!

22

до 24

преди 4 години

Ти май История на България не знаеш имам предвид точно Византия какво се е случило когато налагат християнството по нашите Земи през 866 г ( не се преподава в Училище по История) за това не знаеш , а тва дето дядо ти е рзказвал въобще не ме интересува стига ми Манипулативна И дезинформативна История по Комунизмъ та разказвай ги на хора от твоя кръгАбе човек има си интернет и си пише в крайна сметка ако знаеш какво да прочетеш , да не съм ти учител да те уча сега

21

ТОВА Е СОЦА.. ХАХАХА

преди 4 години

ИМА ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ОТ КЪДЕТО ДА СЕ КРАДЕ.... ИМА И СОЦ-РОБИ НА ТРУДА!НЯМА ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ-------СОЦ-РОБИТЕ СИ ОТИВАТ...ХАХАХААААА..... ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА---СОЦ-РОБИТЕ Я НАПУСКАТ!!!

20

Иванов

преди 4 години

Когато на сателитна карта събереш България на целия монитор, рудникът е най-големият обект в цялата държава.

19

Анонимен

преди 4 години

90% от ромският вот за ГЕРБ..... ............Да не си помислите че е купен..........Ааааа, нИе.А Цацаратурата ?!?!?!Ами НИЩО.

18

Анонимен

преди 4 години

За 45 години "народна власт" София нараства от четвърт милион на 1 милион жители. Цялата панелна "огърлица" на столицата е дело на развития социализъм.Нека червената Мафия и нейния Президент да си отговорят, кой е виновен за обезлюдяването на селата !

17

обесването

преди 4 години

Абе насила Християнизирани от Византия (пише си в интернет за тези които могат да работят с гугъл) само да ви дам пример в Германия селата имат Канлализационан система за оточните Фекални води , кога в България , поне следващите 100 няма да имаТа Борисов и Симеонов обесени там където е обесен Левски

16

ПРЕДЛАГАМ

преди 4 години

ДА ГИ ЗАСЕЛИМ В САЩ ТАМ Е РАЙ.ОПА ОБАЧЕ НЕ НИ ПУСКАТ НУЖНИ СМЕ ИМ КАТО РОБИ И ВАСАЛИ И ДА ЛАЕМ СРЕЩУ РУСИЯ.

15

ПРЕДЛАГАМ

преди 4 години

ГА ГИ ИЗСЕЛИМ В РУСИЯ!ТАМ Е РАЙ!

14

еееех

преди 4 години

как си личи носталгията ви, рубладжии от днес! ривете, ривети...А колко хиляди села обезлюдихте след 1950г с индустриализацията и мегаломанските фалирали заводи?