6

Бамби

преди 4 години

Церовска да си ходи!!!

5

пенко

преди 4 години

ТОВА Е "ПЪПЪТ НА СВЕТА" !!!! ПО ТЕЧЕНИЕТО НА СТРУМА ДО СЕЛО МУРСАЛЕВО !!!!! ПЕРНИК Е ЦЕНТЪРА !!! НЯМА КАТАКЛИЗМИ ,ЗМИИ ;ОТРОВИ; БУРИ И УРАГАНИ ; КАТАСТРОФИ ;*** ВОДА ; СУШАТА Е СЛАБА; СТУДЕНТКИТЕ НИ СА ПРЕКРАСНИ ;80% ОТ БЪЛГАРИТЕ И 80% ОТ РОМИТЕ СА ЧИТАВИ ХОРА !!!!! АКО ГАДОВЕТЕ НЕ БЯХА ПРЕЧУКАЛИ ИКОНОМИКАТА НИ : - 7 КАЧЕСТВЕНИ ЗАВОДА И 5 НЕ ТОЛКОВА -МОЖЕШЕ ДА СМЕ И "ПРОСТАТАТА" !!!!!!!!!

4

Алберто Сантофимио

преди 4 години

До Анонимен 3Да ти припомня ли Росица Янакиева и предишния преди нея, че му забравих името, или сам/а ще се сетиш, за мизериите които сътвориха .

3

Анонимен

преди 4 години

Марш кукувицо Церовкска! Крадла!

2

Калеко Алеко

преди 4 години

Миньорския град винаги е бил червен, още от зората на нашата демокрация когато комун.детата освен с танкове ни плашеха и с миньорите от Перник. Пролетарския дух който витае там ще трови атмосферата още дълго време, а свастиките на сърпа, чу.ка и миньорската кирка ще продължават да са неговата градска емблема. Не случайно и Импексова често го спохожда, за да сплотява редиците на електората си ... Дано тази червена прокоба най-после да отпадне ... !!!

1

Схемата ГЕРБ

преди 4 години

Схемата ГЕРБ пак ни изигра. За Горна Оряховица разликата е същата, и недействителни 4112гласа!!! Разбирай - Явор Божанков води с 4112... За да не загубят града, в който потъват народни милиони във фиктивно строителство. И ВСИЧКО ще продължи, в неделя "ще ги нагласят"...