35

Анонимен

преди 4 години

Макетата сега ще обявят война на Ботсуана и ще пуснат за издирване с червена бюлетина учените твърдящи това. Жална и майка на Ботсуана и на науката. Всички знаем, че древния Македон е дошъл на земята с космически кораб. Създал е мъжа и жена му, чисти македонци и те са създали целлиот свет. За това целиот свет и космоса са македонски.

34

До Анонимен 30

преди 4 години

Това ли беше най-високото достижение на мислата на прачовека? Не е зле за такова малко мозъче. Само кажи сам ли го написа или го продиктува!Оня хотентот от "Боговете сигурно са полудели" е Айнщайн в сравнение с теб. Ще те пъхне в малкия си джоб! Пардон, той нямаше джобове, значи ще те пъхне под препаската отпред!

33

Щерю

преди 4 години

А други съвременни човеци произхождат от земите на бостана...

32

Ona

преди 4 години

Тогава е нямало Африка в сегашния и географи вариант,

31

българка

преди 4 години

АЙДЕ БЕ ТО БИВА ЛЪЖИ ИЗМИСЛИЦИ ПОВТАРЯНИ ГОДИНИ НАРЕД АМА МОЛЯ ВИ СТИГА СТЕ НИ ПРАВИЛИ НА *** НАИВНИЦИТЕ УМРЯХА МИНАЛИЯ ВЕК ХХХ

30

До Анонимен 29

преди 4 години

Ти защо не сложи запетайче пред твоето "че" в точка 1 ?

29

Анонимен

преди 4 години

Предците на Сталин и Осман,наричани Сталинопитеци и Османопитеци правели брадви от камъни и кости,за да трепят роднините си и да ги ядат

28

То и ти не си сложен

преди 4 години

До Анонимен 281. Пред "че" се пише запетайче.2. За превъзходна сравнителна степен се използва "най" с тире след него.3. "Древния" може да се замести с "той", значи трябва да е "Древният". За "факт" - същата работа. Не ми се обяснява защо, как и кога. И какво е подлог и сказуемо, пълен и непълен член. Довери ми се.

27

Анонимен

преди 4 години

това че са открили най примитивния геном не доказва че е най древния а само че е най простия ФАКТ

26

Няма как...

преди 4 години

Модифицирани сме генетично, после сме спуснати, или изровени(ако теорията за рептилите ви влече повече), на различните континенти. Различни като раси, което е очевидно. Господ, или създателят ни ни е създал различни, което е още по-очевидно. Това с еволюция не може да се случи и за 100 000 г., ако се сравним с другите видове.Но ние не можем да кажем "Ти си тъмнокож, тичаш по-бързо", "Ти си жълт, най-добър си по математика"?А това не е обидно. Обективно е.

25

Прав си,VICTIMIZED!

преди 4 години

Интересно ми е, какво ще пишат, след като в същото това "Nature" скоро излезе статия за балканските открития на прародител на човека. Историята е забавна и показва, че няма нищо последно и най-правилно. На нашите земи е живял преди 11-9 млн години вид, който е мигрирал с промяната на климата в Африка, където е еволюирал. В намирането и описването на вида Uranopithecus macedoniensis участвуват гръцки, БЪЛГАРСКИ, френски, немски учени. Сега има и по-нови находки.Хотентотите са от коиСанската раса

24

Анонимен

преди 4 години

Общия ни предшественик може и да допуснем (или части от генетичния му код), но съвременния категорично не!

23

Анонимен

преди 4 години

Намерихме Комуноида кръстоска между Нинова и Тони Кутев

22

(-_-)

преди 4 години

Това е недоказана хипотеза. Какво въобще означава съвременен човек!? Нима тия хора, които живеят да речем в Тайланд или Виетнам или Боливия са някак несъвременни?

21

Анонимен

преди 4 години

И защо в Африка а не в Сходните условия на Гористия пояс в ( територията на плодоносния полумесец ) или реките в Китай Където и възникват първите цивилизаций ??? Научен Факт е че всичко дето го водеха пра човек включително неандерталеца си е доказана вид май,, .муна Ъъъъ чакай това май се води расизъм се тая че е вярно ..

20

До 3:

преди 4 години

Не е баш така. Може да си прав, че черния цвят привлича светлината но дотолкова. Другото е много повърхностно. Чернокожите имат повече на брой потни жлези, затова имат специфичен мирис, който не е свързан с редовното къпане и хигиената. Освен това, хората с рак на кожата в огромната си част имат млечно-бяла кожа.

19

Ферли

преди 4 години

Африканци са гибриди от бял човек и маймуни преди хиляди хиляди години.

18

Дарвин

преди 4 години

Някаква майм,,уна е живяла в Боцвана преди 200 000 години Със сигурност А всичко друго в най добрия случей е теория с много неизвесни и стъкмистики

17

Анонимен

преди 4 години

Аз като ви казвах че сте Африканци никой не вярваше. Сега разбрахте ли бе Африканчета. Оня с коня и конската опашка е дошъл от Африка.

16

Victimized

преди 4 години

Скоро по шведска национална телевизия пуснаха документален филм в който показват/ почти без никакви сериозни аргументи / че когато са се заселили там първите скандинавци, са били чернокожи със сини очи, като за филма са ползвали модерни мароканци с лещи. И това е история, и това е по национална телевизия в държава която за малко да премахне предмета история от училищата и го замени със социални науки, разбирай пост модернизъм/културен макрсизъм, за уеднаквяване на всички хора. Та и тука така....