20

Анонимен

преди 4 години

Много удобно. Така никой не може да докаже, че той е съществувал. Както и Осама.

19

Анонимен

преди 4 години

8 хеликоптери и 100 американски войници.......и ва тниците не са усетили НИЩО........няма с200/300/400/500/600 И тниците.Ребята what the fu ck

18

Анонимен

преди 4 години

"американските власти разполагат с тялото на Багдади" - един въпрос: Как?"ТроолоФ, нека ти помогна........на части......виждал ли си разчленено тяло?

17

Анонимен

преди 4 години

Хей балЪк, вярно си балък.

16

Анонимен

преди 4 години

По просто от ПрОсоТо...........е трудно да се намери.......Амбразурата е.......опасна.....питай паФката морозоФ.

15

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

Багдади се САМОВЗРИВИЛ,когато великите амерички войници се приближили до него,но..."Америчките власти разполагали с тялото му"....СВЕЖО!!!!..Обаче всеки третокласник знае от компютърните игри какво става с едно тяло,когато се взриви-То просто се пръсва на хиляди парчета и ПРЕСТАВА ДА БЪДЕ ТЯЛО!!!!!!..Но,това ни най-малко не смущава Фелдфебел-школника и той ви баламосва с глупотевините си ,разчитайки на ТРАДИЦИЯТА да не осмисляте нещата,а да ги поемате като.."готова храна"..

14

Балъка

преди 4 години

Като си обръсне брадата ще е съвсем друг различен човек и ще си обикаля съсвем спокойно при тълпата хахааха

13

Бате Гойко

преди 4 години

"Тленните останки на водача на (...) ал Багдади са погребани в морето" - Ок. "... не даде повече подробности за това как и къде" - Класика, никой не е очаквал доказателства. "американските власти разполагат с тялото на Багдади" - един въпрос: Как? "не планират да разпространяват снимки или видео за неговата смърт." - естествено, за ко? "Ал Багдади се е самовзривил, когато американски войници са се доближавали до него" -?????

12

до 13

преди 4 години

Детска градина "Звънче"! За да сме политкоректни.

11

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

..в морето..СЪЩО като притчата за "Сусама Бин Латен",когото също погребаха "според традицията" ..В МОРЕТО..БЕЗ СВИДЕТЕЛИ,без "близки и опечалени"....но,такива са игрите..Фелдфебел-школника е стъпил здраво на вратът на Човечеството..

10

Анонимен

преди 4 години

Ахаххахахах, невероятно!

9

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Важното е да пишете това,което ви се иска да е .Разбирам ви добре,че не можете да преборите инатлъка си,но за ваше съжаление ,това което четете в статията е самата истина..............

8

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха. Значи не са го убили. Също като Осама. Разликата е че осама най-вероятно умря от туберкулоза още около 2001-ва а Багдади вероятно ще си жиевее в лукс в някой израелски курорт.

7

Ехее

преди 4 години

Били го търсили 5 месеца. Все едно някой да не знае в коя детска градина е детето му.

6

до 6

преди 4 години

*** верно ли бе?!Никакъв шум!Бравос! Затриват си отрочетата и се хвалят цяла седмица не спират да бълват, а доказателствата в морето!

5

Сатира

преди 4 години

Нали го бомбандираха, сега бил се взривил ??

4

да бе

преди 4 години

Колко удобно, ходи рови и прави ДНК анализи и тестове.Като Бин Ладен, за да няма следи. А те и двамата сигурно си живеят някъде, нали са отрочета на ЦРУ.

3

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Какво се оказва в крайна сметкаUS армията без много шум,си върши работата.А турският аскер и руските ватенки,търчат като гламави из сирийските кърища.

2

Само питам

преди 4 години

Какви точно са тленните останки на самовзривил се? Метални осколки ли?

1

Ала-Бала

преди 4 години

Всеки америкамски президент за своя авторитет трябва да спечели една война. Поради развитието на оръжията, които стават все по-смъртоносни се премина към единични убийства. Обама уби Бен Ладен, Клинтънката - Кадафи, Тръмп - Абу Бакър. Така се гради образът на силни мъже. Иначе е добре, че няма да има значителни войни.