21

Анонимен

преди 4 години

Лидерът на СДС за идеята на Радан Кънев: Екзотично!Не "екзотично"! Идио.-.-ти.-.-чно!!!Но да не придиряме много - все пак насреща е седесар, така че... Не бива да са големи изискванията по отношение на ума!

20

Анонимен

преди 4 години

Съюз на демоничните сили - СДС.Демонократите станаха десни и веднага почти изчезнаха след това. Иван Костов ги направи единна дясна партия, а Софиянски, Бакърджиев, Бонев и другите двама-трима избягаха от дясната единна партия и я обявиха за тоталитарна.

19

Анонимен

преди 4 години

Някой да ми припомни, какво беше това нещо СДС, моля! И какъв им еше резултатът на предните избори,да се пънат да ни управляват сега? А някоя дума за това недоразумение от снимката! Да научим откъде се пръкна и има ли заслуга за днешното дередже на СДС?

18

днес

преди 4 години

В България няма политици,има слуги на чужди интереси.Какви прогнози дават тези,смешни политици с шкембетатата.

17

Нищо ново

преди 4 години

Какво друго може да каже? Поредният опит на бивши седесари да се наместят на държавна служба. Разбира се винаги ще приказват за демократични идеи, за борба с "комунизма" и т.н.

16

334

преди 4 години

Един от мазниците/заедно с Ал.Йорданов/, който предаде автентичното СДС и на когото/прости ми, господи!/ вярвах.

15

7

преди 4 години

Ниската избирателна активност е най - яркият критерий за делегитимирането на демокрацията у нас сега ! "Отличниците печелят " с по 10-15 % от имащите право на глас ,което означава , че те не са легитимни !

14

Реалист

преди 4 години

Десница, левица... няма такова животно в България. Всички партии са десни, а БСП е най-дясната партия. Проблем е, че няма конкуренция между център, дясно и ляво, защото не само че няма леви партии, а даже и центристки партии няма.

13

Анонимен

преди 4 години

Стига популизъм. Вие продължавате с " комунистите" да оправдавате собствената си безпринципност. Вече 30г. Кога се сещате, че сте " демократи"? Когато ви замирише на власт и пари ли?

12

Закривай

преди 4 години

Комунистическите режими 1944-1989 са приравнени с фашизма с Решение на Европейския парламент. Всеки симпатизиращ на този режим и Партията му носителка ппрестъпникк! Точка! Закривайте!

11

Анонимен

преди 4 години

Левите се мислят за десни. Фашисти се мислят за демократи.Тези "демократи" никога не са казали лоша дума за Хитлер, Франко, Мусолини. Отричат монархо-фашизма от 1923 до 1944 година, което е престъпление по всички международни закони.

10

БоятНастана

преди 4 години

Първият тур мина и е ясно кой отива на балотажа. Ако другите десни не покрепят Фъндъкова срещу Червения куркудиу, ще носят позор, който се изтрва само с оставки или записване в БСП! Тогава ще е разбираемо!Сега ще проличи дали дясните формции имат бъдеще, а именно да са сговорна дружина срещу БСП. Поединично само ффирки могат да правят на комунистите.Защо да съм симпатизант на дясна формция, на която лидера й няма да ме призове да спрем настъпленито на комунистите към властта!

9

Анонимен

преди 4 години

Слави Трифонов ще подсили левицата с леворъката си 15-минутна партия.Намерили лява ръчичка от украинска партия.

8

Pilot

преди 4 години

На този учителя от Драгалевци трябваше отдавна да е в затвора до живот за назидание на тези след него заедно с Софиянски и една плеяда престъпници ! А този е мъртво роден и не знам защо го канят да губи времето на хората !

7

на старото СДС

преди 4 години

Никога няма да им простят умишленото раздробяване на земеделието, после и връщането на земята в т.наречените "реални" граници, хилядите разграбени цехове, фабрики, заводи, ВПК, ...до безкрай. Имаше такива които си бяха нерантабилни, но много бяха разсипани от пълни аматьори в приватизацията. Аз бях свидетел 90те . Докато в Китай се учеха да правят фенерчета, нашите умници разсипаха готови предприятия. Сега се молят да дойде някой да строй заводи. Ами то само сградата струва милиони, или 10ки мил

6

Сата НАТО

преди 4 години

Лява политическа сила в България няма.Има една промосковска котерия, която се издържа нелегално с руски нефтогазови рубли. Идеологическа физиономия тази банда предатели няма - днес гледах предаване на Велизар Енчев и Вацев, в което излизат с някакви националистически искания към Македония. Волгин и А. Райчев са откровени привърженици на руския фашизъм. Разстрел!

5

Анонимен

преди 4 години

Завинаги ДЯСНО !Европа !!! Цивилизация !! Иновация ! Съвремие !! Свобода !! Идентичност !! Край на "ТРЕТИЯТ СВЯТ" !Край на диктата и страха !!!

4

Щерю

преди 4 години

Десницата е толкова силна, че от червения ъгъл като ви шибнат една левачка - ще стоите 4 години в нокдаун...

3

Анонимен

преди 4 години

Само СДС и Йорданка Фандъкова !

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Може и продажник да е!То на българина като не му се работи,и става политик!