19

Марушка

преди 4 години

То пък фандъчката е мн компетентна12527

18

не

преди 4 години

ходят да гласуват свестните хора ,защото на тях се подиграват с образованието им,професиите им и политиците обичат глупаците- те са им по-лесни за управляване т. е; търсят подобните

17

Ром"с

преди 4 години

Георги Киряков май и Той се продал ,но не за 30-100 лв,а за много ,много по голяма сума.Започна се с манипулирането на голите шарани.Фин ресурс е в управляващите и Те могат да си позволят ,ей таквиз наематели по ТВ да манипулират народа,а той горкият какъв шаран е ... .

16

стига

преди 4 години

с тая мантра,че без мнозинство в общината кмета не можел да управлява,бре!Повече от половината общини се управляват така.Шумът на парите е по-важен от партийната принадлежност.Туй си е чисто ОПГ на общинско ниво,местните дерибеи се договарят помеждуси и за всеки има парче от яловата пица!

15

баба мара

преди 4 години

нищо лично срещу гжа фандъкова но тя не е кмет а изп директор на герб и гн борисовкоито и да стане кмет метрото ще се строи искам да спре застрояването на люлинсофия не се нуждае от небостъргачи и от повече народ от провинцията

14

Ехаааа

преди 4 години

Интересен избор се очертава. Едната не може да управлява защото не знаела как, а другата за два мандата не се научи да управлява . Този сложен избор се налага заради тъпотията и алчността на десните грантаджии с водач със съмнителни професионални умения и лидерски качества, които държаха на всяка цена на мега непопулярния си архитект.

13

8

преди 4 години

Балотажа е формален .В сряда обявяват окончателните резултати и остават само два дена за агитация !?

12

postradal pasi

преди 4 години

До София е синя явно имаш много объркани представи за селянин и комунист ние българите първи сме показали на света какво е град, канализация за чиста вода и фекална така че тези изтъркани фрази на ционистката смрад не ни ги повтаряй че са ни втръснали ...

11

postradal

преди 4 години

До Глад Най страшното нещо което идва е липсата на вода особено в районите където е суша откъдето идва глад и мизерия но това не засяга богатите особено тези които еснафски са се присламчили към още по богатите които отдавна крадат и нямат спиране дано Господ да види това

10

Членска карта №7

преди 4 години

Политологът Стойчо, всъщност е една платена от герб самка Canis!

9

Глад

преди 4 години

И след тези избори трафика към Европа и света в търсене на по добър живот ще се засили. Защото така го направиха политиците. Без лустрация една символична демокрация. А филма Кръстника е едно към едно със сегашната действителност.

8

Младеж

преди 4 години

Мая беше истински омбудсман ,и се грижеше наистина за обикновените хора. В Софийска община има страхотно обвързване по отношение на държавните поръчки. Дават се само на приближените до властта фирми. Нещо повече ,има фирми които съществуват единствено и само от тях.

7

Оставка

преди 4 години

Ако другите десни не подкрепят Фъндъкова срещу Червения куркудиу, ще носят позор, който се изтрива само с оставки или записване в БСП! Тогава ще е разбираемо!Сега ще проличи дали дясните формции имат бъдеще, а именно да са сговорна дружина срещу БСП. Поединично само ффирки могат да правят на комунистите.Защо да съм симпатизант на дясна формция, на която лидера й няма да ме призове да спрем настъпленито на комунистите към властта!

6

Анонимен

преди 4 години

Този Стойчо е герболог.Пеевските медии се ползват заедно от ГЕРБ и ДПС.

5

Анонимен

преди 4 години

"Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !"Първият тур приключи, г-н гербава дрога! Вече няма как да я накажем на него!Осъзнавате ли изобщо действителността, когато пускате опорните си точки?

4

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

3

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !

2

РВ

преди 4 години

Фандъкова никога не е била кмет на София, г-н политолог. Всички знаем кой и нарежда. Както и всички знаем че ще " спечели" пак, макар и никой да не гласува за нея. Също така знаем, че дори и да допуснат Манолова до стола,то ще е само з да си избършат ръцете с нея след като я съсипят и не и дадат шанс да работи нормално. Ясно ли ви е г-н политолог?

1

Анонимен

преди 4 години

Прав е този човек! Аз и всичките ми познати ще гласуваме единствено за да наритаме гербавите в празните тикви!