64

Анонимен

преди 4 години

На кривата ракета, космосът и пречи! Айде да се скрива тази червена лелка.

63

Щуротии пишете

преди 4 години

Онези продават гласа си на този, който им плати повече. Ако има изключения, те са единици.Затова основният въпрос е, ако човек не си продава гласа, ще има ли тогава купен вот? Не, няма да има.Така че, кой е виновен за тази покупко-продажба?Май виновните сме самите ние, защото допуснахме повече от половин век стотици хиляди вредители или в най-добрия случай безполезници да вегетират на гърба ни, да се плодят и да рушат всичко, до което се докопат.

62

Младеж

преди 4 години

Българина си заслужава ярема. Софийска община е гнездо на мощна корупция по отношение на държавните поръчки. Всичко е за свои фирми които даже нямат друга дейност. Крадци до ента степен. Само на ул. Граф Игнатиев сменяваха шумоизолацията няколко пъти. После предпазните каманяци ,дето много хора си счупиха главите....и кой ги плати тези безобразия...!?

61

Анонимен

преди 4 години

Бюлетини, попълвани служебно и вкарвани в урните?!Но нали в комисиите има представители от различни партии? В секциите има наблюдатели, застъпници. Какво гледат всички тези хора?

60

Тангра

преди 4 години

Ако не е комунист какъв трябва да е човек Капиталист, Доналд Тръмп или кой ? Богаташ ? Като теб анонимния хейтър.Просто трябва да си честен човек .Тази омраза ви изяде червата

59

Анонимен

преди 4 години

Ета това всички го знаем от години не случайно се возят без пари и никой не ги закача за нищо ,герб печели с гласовете на държавните чиновници разни там псевдо "строители" и ромите това са 10-15% и при ниска избирателна активност печелят немогат и сантиметър нагоре видя се на президентските избори така че ключа е във високата избирателна активност за да паднат.

58

Анонимен

преди 4 години

Изключително тъпо същество като всеки комунист

57

Байфидан

преди 4 години

До хирурга. Не знам дали изобщо си лекар ама си надраскал глупости. Научете се да говорите и пишете с доказателства. Иначе всеки може да си драска всичко. И аз мога да напиша за теб, че си обратен, ама дали е така.

56

Анонимен

преди 4 години

МАЯ МАНОЛОВА НА ДВЕ *** ЯДЕНЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗДЕЛИ

55

до 64

преди 4 години

Моля не обиждайте кравите. Те са разбрани животни.

54

Анонимен

преди 4 години

Не може в едно общество да се работи само с мърсотии и те да са ти на сърце винаги.

53

Анонимен

преди 4 години

ИМА СЪМНЕНИЯ ЧЕ МАНОЛОВА Е ПРОСТА КАТО ТЕКЕЗЕСАРСКА КРАВА

52

Хирург

преди 4 години

Какви съмнения, бе хора - манипулирането на изборите от герб е всеизвестен факт ! Данчето и шайката край нея, с години и години специално отглеждат и дондуркат смуглите *** с Наши пари, за да си подсигурят изборите !Кой нормален, образован гражданин ще гласува за герб - та това е нескрито престъпен картел, узурпирал всички големи градове, а и държавата ... жалко е и тъжно е ...

51

Анонимен

преди 4 години

За втория тур Юрданка ще докара да гласуват и ромите от Самоков. Парите са подготвени.

50

Анонимен

преди 4 години

Ромите са основния електорат на ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 4 години

То на крива ракета космосът и е крив. До тук преброих разлика от 3-4 хиляди гласа в ромските секции. Какво остава за останалите 15 хиляди гласа разлика?Все едно гледам мач в който падналия отбор се жалва, че съдията виновен, че топката крива, че времето виновно или късмет нямали. Като си некадърен и освен еврина сензация нямаш реално какво да предложиш все други са ти криви.

48

:)

преди 4 години

Фаворитът сред ромския етнос на вота в неделя се оказа Фандъкова. За нея са гласували 69,4 на сто, а за Манолова 16,7%.

47

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мая не може да се контролира, има нервни тикове, не може да води диалог, алчна е за власт, мързелива е, като всички комунисти, говори прекалено, внушава неистини, манипулира и изопачава фактите... - кой ще подкрепи тая кукувица...

46

Дим. Делчев - резил

преди 4 години

Димитър Делчев се оризили завинаги като подкрепи червената Мая Костинбродска. Това е голям резил остава за цял живот...

45

Един от тях

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАС това доказваме, че са точно такива