3

Деа

преди 4 години

Леле, тоя вампир като го видя и ми изтръпва гърбината! Все си викам, че чак пък рептили няма. Ама като им видя сивите физиономии на тая фамилия, с кучешките зъбки, острите ушета и ужасяващите безчувствени очички, викам си : к'во няма рептили бе, то си е жив хищник! Дейвид Айк много добре е разследвал тия вампири. И колкото повече слушаш фактите, толкова по-трудно е да не вярваш. Хем са в сатанинския клуб на Билдербергите, хем била официално кралица на половината свят.

2

Анонимен

преди 4 години

Никъде, в нито една страна няма толкова цинични и брутални коментари за кралското семейство, както в България!! Какво като не сме английска колония? (ще ми се да бяхме ! )Спестете си отвратителните епитети, ако не може да кажете нещо уважително към една достолепна личност като Кралицата . Нищо чудно че чуждите медии и социалните мрежи така избухнаха срещу България по отношение на расистките изцепки по време на мача с Англия. В една страна, в която простотията и комплексарщината са на почит, беше закономерно да се случи подобен изблик на расизъм и омраза...

1

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, вярно ли харесвате това ДЪРТО подобие на НИЩО, та ден подир ден ни облъчвате с нея? Ми, не, ние, българите не сме английска колония и не ни е, ама хич на "водомера" дали БАБКА е акала днес и дали Арчито се е покатерило на нов клон!