112

lorko

преди 4 години

Голямо значение за неангажираните с политика роми е самото име Фъндъкова.Има преводи и мнения най-различни-хипнотизиращ,учен човек,козина,окосмено място или най-близкото...фън дък...-за херцога!А децата едва ли предполагат,че и думата памук е турска!...Затова в общественното пространство след комунизма има толкова много "странни" имена,.../ в наследницата на Северна Ромелия/!

111

Анонимен

преди 4 години

Такива, които гласуват за Бонев са: - обратни и хомосексуалисти- вегани и вегетарианци- българи емигранти- чуждопоклонници- млади хора , които имат образование ИЗВЪН България ( познавам такава надута ***,която се фука, че е завършила университета Манчестър ( Англия)

110

Анонимен

преди 4 години

В превод "любимец на ромите" означава купен и контролиран вот. Да не се чудим после как печелят ГЕРБ избори... С машинации и фалшификации се държат на власт и крадат милиони ежедневно

109

Анонимен

преди 4 години

До До 78 и 84Я кажи по- Бай Тошово време държавата тегли ли, или не 16 000 000 000 евро заем?Сега щом цъфтим и връзване, защо се теглиха 16 милиарда евро заем???И друго - защо по времето на Орешарски оревахте орталъка за евентуално теглене на заем само от 1 милиард, а когато Баце дръпна 16-те милиарда заем мълчахте като ебани ***, защо????

108

Анонимен

преди 4 години

Ако в неделя се надигнем да гласуваме, ромите няма да ни управляват. Мислете с главите си!

107

До 78 и 84

преди 4 години

Интересни сметки .През 1974 теглих ,,Младоженски заем",600лева за да купя пералня Татрамат " за 630 лева .Изплащах я 3 години.Заплатата ми беше 83лева/електротехник/ През 1980та събрахме пари със старите и направехме вноска във ,,Мототехника"-1,500лева за кола.Така и не излезе номера до 90таА евтиното ни излезе през носа.Помислете само -три доказани държавни фалита до 1989,когато вече никой не искаше да ни дава заеми.А ние живяхме ,,на заем"45 години и накрая колосът на глинени крака рухна!

106

Паста

преди 4 години

Едно време слагаха едни печати в паспортите, "гласувал на президентски (еди си какви) избори, на еди си коя дата" ама ги замениха с лични карти. Ако сега съм шеф на тая държава, за 1 ден само, само 1 правило ще въведа - в изборния ден полицията да варди на изходите на града и който може да докаже, че е гласувал днес, само него да пускат да излиза от града или да влиза. На всички избори - за кмет, президент, правителство...че много станаха

105

Анонимен

преди 4 години

Боко ще ви опъва ушаците....

104

Анонимен

преди 4 години

Диктатора нарече костинбродска кукувица кандидата на опозицията. Това във всяка друга държава би обърнало вота и дори довело до предсрочни избори, но в тука няма нишо нормално както знаем

103

Ххх

преди 4 години

Браво ! Нека ромите да ви управляват... срам и позор

102

Анонимен

преди 4 години

Ако беше друг мъж и българин , нормален , умен,образован, завършил в България средно и висше образование , който е хетеросексуалист, женен с деца, не е фен на хомосексуалистите и веганите, такъв трябва да бъде подкрепен. Ама Бонев НЕ е такъв, той не трябва да бъде кмет на София, иначе софиянци ще станат за резил пред цяла България, ако го изберат него. София няма нужда от Бонев, софиянци ще се изложат ако имат за кмет г.ей.

101

Анонимен

преди 4 години

"Фаворитът сред този етнос на вота в неделя се оказа Фандъкова. За нея са гласували 69,4 на сто..."Ромска кметица. Така е като не гласуваме ние, срещу 20 лв те ще ни направят "услугата" да ни изберат кмет.

100

Анонимен

преди 4 години

Жалко че не излязоха с единна кандидатура десницата, можеха да пратят човек на балотаж, а тем не се знаеше кой кого. за пореден път деленията ги препъват. Все пак резултата и на едните десни - ИГнатов - и на другите - Бонев - е добър.

99

aa

преди 4 години

ама моля ви са не ни занимавайте с тротинеткаджии

98

Бойко Първи Бански

преди 4 години

Казах, пак ще е Данчето.

97

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

За кого гласуват ромите ?За този, който им плати.А, за да плащаш трябва да имаш пари.Никой няма повече пари от ГЕРБ !Толкова много милиарди откраднаха за последните 10 години, че могат да купуват избори 50 години още.

96

Анонимен

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

95

minister of inerrior

преди 4 години

MVR sa vinovni

94

Анонимен

преди 4 години

Ако беше друг мъж и българин , нормален , умен,образован, завършил в България средно и висше образование , който е хетеросексуалист, женен с деца, не е фен на хомосексуалистите и веганите, такъв трябва да бъде подкепен. Ама Бонев НЕ е такъв, той не трябва да бъде кмет на София, иначе софиянци ще станат за резил пред цяла България, ако го изберат него. София няма нужда от Бонев, софиянци ще се изложат ако имат за кмет г.ей.

93

Анонимен

преди 4 години

"Проучвания" ог голф-милионерите с крадения бранд Галъп интернешънъл ги подминавам без внимание...