8

Анонимен

преди 4 години

Брей колко усърдно издирване. Родителите данъци и осигуровки плащали ли са някога?

7

Анонимен

преди 4 години

Вече и в двора на къщата ли няма гаранция???

6

Анонимен

преди 4 години

Абе такова бебе и за минута не се оставя само а тези цели 10 минути. Егати родителите оставили го на двора и извънземните го отвлекли. Къде ще отиде като едвам ходи. Изгледал съм две деца в къща и никога не съм ги оставял без надзор. Ама ние едно време имахме родителски инстинкт а сега инстинкта им е в шишето с ракия. С кой акъл са го оставили само. Ами ако лапне от земята нещо и се задави. Ама откъде толкова акъл. Някой го е продал в Гърция.

5

Анонимен

преди 4 години

Дано е живо и здраво, но както е написал един колега - продали са го на гърците.Освен това, тези държат на женското, защото след десетина-дванайсет години ще му вземат повече пари.

4

Анонимен

преди 4 години

До 4Баш от там най-лесно се краде.

3

ами, не знам

преди 4 години

но като гледах интервюто с майката още втория ден хич не изглеждаше да е притеснена. Бащата поне сълзи в очите докара, ама тя - не. Вместо да е обезумяла от мъка, тя отговаряше най-спокойно къде си играело. А и версията на бащата първия ден беше друга. Може наистина да са го продали, а сега е тоя цирк, за да излязат чисти от ситуацията...

2

Анонимен

преди 4 години

"Момченцето било без надзор само за десетина минути."Дете без надзор не се оставя никога. Малкия като съм го гледал вкъщи и до кeнeфa ходех с бебефона.

1

Fff

преди 4 години

Тия са го изяли брееее.