97

Анонимен

преди 4 години

До Анонименможеш да отидеш в Масква или Пхенян, където винаги е 100% или повече.Нема нужда да бъхтам да Пхенян и тук ни управляват хора, които никой не харесва

96

Радослав

преди 4 години

До 10332.2% избирателна активност = нелигитимни избори = нови избори с нови кандидати защото явно сегашните никои не ги иска! Кратко точно и ясно, като за дърт *** от ГРОБ/БеСраПе!!!

95

Анонимен

преди 4 години

Да живей бат Бойко - Бащицата на нацията!!!Да живей кака *** - Майката на нацията!!!Урааааа...., само те Шъ Нъ Упраяяяят Безлимитнооо!!!!!ПСВсеки народ си заслужава Тираните!!!Ха, честито!!!!

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен32.2% изибрателна активност в СОФИЯ!!!можеш да отидеш в Масква или Пхенян, където винаги е 100% или повече.

93

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма реален шанс да изгоним Гепи Груп стайла!да бе, като помолиш 10-тината наркомана, излежаващи се около Орлов мост да гласуват за любимата ти Мая Галева :)

92

Анонимен

преди 4 години

32.2% изибрателна активност в СОФИЯ!!!Смешен плач.Някой трябва да забележи слона в стаята.

91

Анонимен

преди 4 години

Най-много ме е яд за ВАРНА!!!Костадин Костадинов трябваше да е на балотаж, на 100%!!!Как го зикараха това 50,19%..., просто нямам думи!С това тотално отвратиха и обезвериха Варненци!Да им е честито от един шоп - софиянец , който ще търпи г-жа фандъкова, май още един мандат?!?

90

Dinosaurus

преди 4 години

Мая Манолова - независима !!! Дървено желязо - толкова е независима, колкото Корнелия Нинова е пролетарий... Но защо БСП тръбят, че "измествали", "връщали се", "побеждавали"... ми тя не е от тях! Може да е станала и демократ даже - от Костинброд (Кюстендил)(София).

89

Анонимен

преди 4 години

Безочието, с което се изказват Фандъкова и Борисов, че видите ли, победата им била абсолютна, се надявам да мобилизира повече протестен вот.

88

Анонимен

преди 4 години

Има реален шанс да изгоним Гепи Груп стайла!Разликата е 9% + близо 60% негласували, които едва ли обичат Съсипницата на София.

87

Анонимен

преди 4 години

Ако след всичко, което ви причини Борисов пак изберете Фандъкова, не знам...То ще е психиатрипно състояние...

86

Мен

преди 4 години

Само по това колко време се обработват гласовете при гласуване в една малка държава се вижда колко сме назад от нормалните държави... Испания са повече от 40 милиона и резултатите с ясни веднага като преключи гласуването.Какво толкова ги редят тези гласове в България не знам

85

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

А Кирчо куфарчето каза, че са спечелили изборите... - и ГЕРБ се пропукал...

84

ИСТИНАТА

преди 4 години

Какви избори, какви пет лева?! Пак ще си изберат който им уйдисва хахахаха Да не говорим в че като видях за башия град какви набори са се кандидатирали за общински съветници свят ми се зави: едвам изкараха средното с двойки и тройки а някой от тях и висше нямат, но сега ще дават компетентни съвети.Булгатистаня никога няма да се оправи понеже кадърните са натирени в ъгъла о най-вече тия дето се усетиха се евакуираха навън, а тука командори бай *** с дъх на чесън и шкембе чорбасъ и една уригня

83

знам

преди 4 години

че с манипулации бесепето се довлякоха до третото място в изборите.

82

яко

преди 4 години

са я закъсали бесепето. В половината областни градове никой не се е съгласил да се кандидатира за кмет от БСП. Народът вижда арестите пълни с бивши червени величия , ограбили държава и народ. Кирито югоембаргото нагло лъже че бесепето е победило. Дъл някой ще му повярва, или ще му тегли една.

81

Анонимен

преди 4 години

При всичките си кусури и недостатъци,народът показва категорично,че се чувства най-добре ,най-сигурно и с най-голямо самочувствие при управлението на ББ и Евросъюза ! Естествено е,че винаги има какво още да се желае,но народа не е толкова слабопаметен и много добре помни как беше до преди 10 години ! Ето,по-долу един господин нарича зала Армеец " мутреец".Господине,какво искаш ти ? Вечно недоволен,построили му зала,той пак ? Искаш да ти звъннат от ДСК и да ти кажат,че ББ ти е превел 100хил лв.

80

Анонимен

преди 4 години

В ромските маали в София ГЕРБ са вдигнали мизата до 120 лв, което е абсолютен рекорд за София. Ударните групи бяха пуснати да гласуват след 17.30 часа, когато се видя че Манолово бързо стопява разликата с Фандъкова.

79

до 79

преди 4 години

Чул те Господ! Иначе ще се изравним с шведски градове като Стара Загора, продали бъдещето си за тава с кебапчета!

78

до 79

преди 4 години

Троловете на ГРОБ Тонката и Странджата са ангажирани да носят "бременни" чували в Зала МУТРЕЕЦ и да подменят бюлетините.Затова ги няма днес във форума.