9

Ристу

преди 4 години

До 1: Ненормалници, ама с пари. Какво ще решаваш ти, след като нямаш пари? Те имат пари, те решават колко струва картината. Това за тях е инвестиция. Следващият път ще я продадат за повече. Ти може само да се удивяваш и да цъкаш с език. Такива търгове са далече от финансовите ти възможности, също както и мисленето на богатите хора.

8

Vesko

преди 4 години

Тази новина колко пъти ще я пускате ?

7

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми, какво прави една стара и хубава картина толкова по-скъпа от една нова и също толкова хубава картина? И двете са хубави и са наслада за окото, или бъркам?Аз виждам следните варианти на казуса:- Творецът трябва задължително да е умрял- Няма такъв творец в наше време, който да рисува хубаво.- Еснафщината на богатите няма край.Или и трите неща заедно?!

6

Анонимен

преди 4 години

До мда Мълчи там, "подготвения"!

5

Анонимен

преди 4 години

Винаги когато видите такива търгове за "антики" , било то изкуство, автомобили, или други вехтории които се продават за 7-8 цифрени суми трябва да знаете че в 99% от случаите това са схеми за пране на пари и укриване на данъци!Търговете са организирани от претъпниците и те сами си купуват антиките със предварително уговорен продавач -поставено лице.Другата още по голяма схема чрез която богатите перат пари и укриват данъци са НПО-тата и фондациите. Само в България има над 40 000 НПО-та.

4

ШибиРиби

преди 4 години

Щом не е подпалила кюмбето с това Чимабуе пак бива.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако някой твърди, че педя и нещо картина, оквацана в нечия кухня, наистина струва 24млн. да ходи да се гръмне. Тука иде реч за пране на пари.

2

Анонимен

преди 4 години

Това НЕ е картина, а икона и свято изображение. Въпросният "флорентински" "художник" е използвал и ВИЗАНТИЙСКАТА иконография и стил , макар, че самото изображение не е като православния византийския стил. А тъ.пата французойка е много тъ.па, и това е поредното доазателството, че западняците макар и да са католици, те ненавиждат всичко Християнско и Византийско. Западняците за пари продават вяра, родина, родители - всичко!

1

Анонимен

преди 4 години

Ненормалници колкото си щеш, с лопата да ги ринеш.