40

оп

преди 4 години

в Асеновград Герб също водят.

39

ХХХ

преди 4 години

Определено Герб има предимство там къдетщо ще са срещу БСП, защото народа е отвратен от комунистическо-турската партия БСП, майчето дето сега се прави на много готинКА, не сме забравили как гласуваше под строй в парламента с ДПС, как с нейна помощ министри ставаха чистокръвни ТУРЦИ, министър на образованието, ТУРЧИН.

38

Анонимен

преди 4 години

Всеки реве,защото се сравняваме с Германия и Франция ! Но именно възхода и самочувствието ни накараха да го правим.До преди 10 години не си и мечтахме да се сравнявахме с Европейските топ държави.И мога да ви кажа,че разликата между нас и Испания сега е два пъти по-малка,отколкото беше през 2005 година ! Във всеки един аспект ! Така е и с всички други страни.През комунизма разликата беше толкова голяма,че мерните единици нямаха съвместимост за сравнение !

37

Анонимен

преди 4 години

Ще секнат тези фондове до няколко години и гледай тогава какво ще е! Радвате се сега на беседки и градинки за 1000000лв без ддс ама като свърши всичко ще стане зле работата. А относно кметовете които са различни от герб. Разбира се че ще са мизерни тези градове, не заради слабо управление а защото парите ще ходя ,, при наши хора ,, Така че това е очаквано! Няма Боко да пуска пари при независим кандидат, това е ясно! И накрая ще каже ето тоя не са направили нищо!

36

Нищо ново

преди 4 години

До До 33: Не знам какво може да се докаже и какво - да се замете, но този милиард и двеста милиона, които Симеон Дянков изтегли от сметката на Националния Осигурителен Институт през първия мандат на Бойко си го има черно на бяло. А това са пари за пенсии и осигуровки. Сега когато правителството на същият този Бойко даде примерно 200 милиона повече за пенсии, той се скъсва да се хвали.Е, пресметнете с по 200 милиона на година кога ще върне откраднатото от първият си мандат.

35

Анонимен

преди 4 години

Всеки реве че е зле, че е мизерия и сме на дъното. Всеки казва, че ще емигрира! Дойдат избори - пак Герб, пак старите! Еми какво ревете тогава! Мълчете си там, трайте си и това е! Онзи ден реве една баба пред блока: ,, Цялото ми семейство прогониха, в чужбина са от чудо!,, Днес я слушам: ,, Еее нашето момче от герб спечели,, Няма право да реве и да се оплаква значи! Не може да ми стане жал за такива!

34

Анонимен

преди 4 години

Нека видим сега кметовете,които не са от ГЕРБ какво ще постигнат без помощ от Европа.Ако покажат на България,че ГЕРБ " само крадат" и те изстрелят например Ямбол или Русе нагоре в един европейски вид чрез креативност,икономика и политика,ще гласувам първи срещу ГЕРБ на парламентарните.

33

до 32

преди 4 години

Само така ще да е. Обаче пропускаш ФАКТА, че БВП се е увеличил двойно откакто разсипниците БСП и ДПС не са във властта.

32

До Гербера

преди 4 години

Ааааа ха ха ха... "***" викаш ?!?! А тия от любимата ти партия , на Другарят Б. Б. , какви са , бе ?!?! Партийни секретари , комсомолци , доносници !!!!!! Големи смешки сте !!!!!! Вашия "КРАЛ СЛЪНЦЕ" на кого беше лична охрана преди 25 години , че нещо не се досещам , а? Ти сещаш ли се ?!?! ...... Ха ха ха ха ха ........

31

До 33

преди 4 години

Ти къде беше,когато Борисов ги прахосфаше ?Ами ако можеш да го докажеш-направи го и помогни на България !Но ,нали знаеш,че може да бъдеш съден за клевета !

30

Гербер

преди 4 години

*** тука могат да си дрънкат колкото искат. Обаче то си личи по изборните резултати. Мачкаме здраво навсякъде! София и Пловдив също ще бъдат спечелени без проблем - на балотажа. ГЕРБ ЗАВИНАГИ !

29

АнонимеН

преди 4 години

ЗА ПАРИТЕ КОЙТО БОРИСОВ ПРАХОСА САМО ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ МАГИСТРАЛИ И БЕЗ ЕВРО СУБСИДИИ!!!ВСИЧКИТЕ МАГИСТРАЛИ НАПРАВЕНИ И ПРЕЗ 3-ТЕ МУ МАНДАТА НЯМАТ И 1 МИЛИАРД ОБЩА СТОЙНОСТ!БОРИСОВ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО И ДОКАТО Е ЖИВ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА ЩЕ БЪДЕ ОПОЗОРЕНА!

28

Анонимен

преди 4 години

Мухл8вци,какво искате бе ? Народът бил пр()ст,защото избирал ГЕРБ. Не,народът не е пр()ст,а зрящ ! Народът си спомня хиперинфлацията и фалита на Бг.Спомня си режимът на тока и водата.Спомня си липсата на улично осветление.Спомня си изчезването на хляба от магазините.Спомня си неизплащането на заплати.Спомня си цената на една пералня равна на две брутни месечни заплати.Спомня си ВИС,СИК,МУЛТИГРУП.Спомня си 8те часа път от София до морето.Спомня си визите и невъзможността да припариш до запада !

27

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ бият навсякъде , а тия безмозъчни комунисти искат оставка , ако Мая-гангстера спечели в София?! Пхаххахах , много ме забавлявате червенковци!

26

Анонимен

преди 4 години

*** е потънала в дън зема :)))))

25

Яким Вълев Донев

преди 4 години

..... ЧИЛИ - ПОЧТИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗА ЕДНО "БЕЗОБИДНО" УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И МЕТРОТО....... В АБСУРДИСТАН - Цените още малко ще ги направят по 5 лева билетчето ..... И какво? ... Мълчание? ... Овчедушие? ... Примиреност? ... Какво е това? ... Ами найлоновите торбички ? Където вдигнаха цената заради няколко мутри ! ... РАЗЛИЧНА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРАВИ ОТ БЕЗРАЗЛИЧНИ И ПРИМИРЕНИ БЪЛГАРИ !!! ... Явно всеки НАРОД си заслужава управниците !!!!! .....

24

Анонимен

преди 4 години

МОМЕНТАЛНО ЗАМИНАВАНЕ ЗА ГУЛАГ И ЗАКРИВАНЕ НА БСП

23

АнонимеН

преди 4 години

МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО АКО МАЯ МАНОЛОВА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ НА ВТОРИЯ ТУР!!!!!

22

House M.D.

преди 4 години

Другарката Пениснелия подаде ли вече оставка?

21

Хихи

преди 4 години

И цъфна и върза България след тея избори. Смешници, толкова *** народ едва ли има някъде на тая планета, Спечелили всички, а не виждат че от 30 години 90% от народът само губи и губи. Но пък като гледам какви кандидат кметове и съветници има. OMG. Кирийка си е да си във властта, едно заседание на месец и айде 500 лева поне в джоба, да не говорим за многото други превилегии които имат пишман съветниците и кметове. *** народ, слаба държава. Но то май и няма друга алтернатива...