129

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

128

Съвет

преди 4 години

Не допускайте комунисти до столицата. Имайте милост.

127

Анонимен

преди 4 години

Този рептил - Софиянски - се ненаяде.

126

Анонимен

преди 4 години

София ще стане гнездо на червена кукувица.

125

ще

преди 4 години

МАНОЛОВА КМЕТ ,ЩЕ СПЕЧЕЛИМ НИЕ ХОРАТАМАНОЛОВА НЯМА ДА ИМА ПОТДРЪЖКА ОТ ОБЩ. СЪВЕТ-ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ МАНОЛОВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕГЕРБ ЩЕ ИМАТ МНОЗИНСТВО ОТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ,НО МАНОЛОВА ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВА ,ЗНАЧИ И ГЕРБ НЯМА ДА КРАДЕТОВА НЯМА ДА СТАНЕ -ТОВА Е МЕЧТА

124

Анонимен

преди 4 години

Герб е БКПКойто се заблуждава или не познава историята или не е живял по Живково време.

123

Българин

преди 4 години

Не тиквенооранжева си е и ще си остане такава докато бсп не пукне физически Защото по ни харесва Герб а бсп я мразим Ако несте го разбрали от 14 изборни шута в червените кратуни ще има още 140 и после отново По меко немога да го кажа

122

Честито Комуняги

преди 4 години

Честито *** от ГЕРБ, как е диктатурата, и купения вот, върви далаверката а?

121

Бандтитска

преди 4 години

София не сеамо че е червена на ББ, ами и бандитска, червено-олигархично-мафиотско-олигархична диктатура.Ако София беше само червена щеше да има детски градини, чист въздух, евтини ток и вода, без престъпност и наркотици в училищата и всяка сутрин да се мият улиците.Както беше при Тошо.София не е червена, а мутренскобандитска.

120

кратко и ясно

преди 4 години

Доживях червените кутевчета да реват да стават ортаци с либералстващите и непо тата на сорос ....Каква е следващата стъпка бсп да се слее с Дпс като нищо главното е да се краде комунист друго и неможе

119

Мая има силен ход

преди 4 години

Ако пусне тройката с братя Галеви във вилата им всички чикибойци ще гласуват за нея с две ръце!Голяма майсторица е !

118

Анонимен

преди 4 години

Надежда всяка оставете Биха ви и ще ви бият отново още по тежко

117

Кривондел

преди 4 години

Ако Майчето спечели - БСП ще ни оглушат от хвалби, както с независимия Радев. Е независимият Радев се държи като говорителка на БСП, защо да чакам друго от Манолова?

116

Анонимен

преди 4 години

Пълна подкрепа за Мая, стига с тази безгласна буква Фандъкова.

115

Венцислав Стефанов

преди 4 години

Общо взето, се състоя избора на по-малкото зло ... И ако това стане тенденция - доброто ще нарасне, което е и надежда и мерак на повечето българи.

114

Софиянец

преди 4 години

До: номер 114Така си е, съгласен съм. То в София поне на балотажа няма да има кандидат на БСП. Ще има един на ГЕРБ и един независим.

113

Как да разбирам това

преди 4 години

До номер 117 ми е въпроса.

112

Как да разбирам това

преди 4 години

Значи ще спечели Мая Манолова ли?Питам, щото и тя е червена, поне беше, но напоследък и "поизбеля" боята.А няма начин една учительница русского язiька, макар и бивша, да не бъде мораво червена !Докато Мая е адвокат поне.

111

Тюхчев

преди 4 години

До АнонименЧервена е дана- калпазана

110

Анонимен

преди 4 години

По-вероятно е извънземни да кацнат пред НДК, отколкото червен кмет в София