12

11

преди 4 години

До ХахахахГледал си руско кино ти, ама друг път. Вониш на трoл ...

11

Хахахах

преди 4 години

Глу.паци, само този филм е по-добър от цялото руско кино. Един от най-добрите филми, които съм гледал изобщо. Това е character study на Жокеръът, а Жокерът е маниак т.е филма показва света през неговите очи. Това е идеята - да те накара да изпиташ неудобство, дори отвращение, но в същото време и да видиш негативните черти на обществото, в което живеем. Жестока критика към лефтист либералната мало.умна култура, която цари в момента. А Хоакин Финикс е ГЕНИАЛЕН актьор. Този филм за историята!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Вижте само какви филми вълнуват милите американци! Дедпули Жокера- все филми за извратеняци . Това са има героите в САЩ. Колкото по-жесток и/или извратен е един герой, толкова повече и м харесва.*** то е така като имаш 200-годишна история и националните ти герои са Били дъ Кид, Бони и Клайд, ген. Кастър, Бъфало Бил, Сънданс Кид т.н.

9

БайКольо

преди 4 години

Ще мина и без таз халтурка

8

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е подвеждащо: "Жокера" подобри рекорд за най-касов филм, а се оказва, че е най-касов филм в категория R, което май не е чак някакво огромно постижение. На реклама ми понамирисва или на некъдърен журналист междувпрочем...

7

13

преди 4 години

Може и един милиард да събере, след като има чалгари да консумират такива холивудски буламачи. Постоянно правят подобни американски екзистенциални кризи и прибират парите на наркоманите.

6

Анонимен

преди 4 години

Уикален филм и страхотна актьорска игра на Хоакин Финикс.Силно препоръчвам да го гледате.

5

11

преди 4 години

Най-касов - друг път. Пийте си хапчетата.

4

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ

преди 4 години

.: ВНИМАНИЕ ! :..: СПОЙЛЕР! :.Нямаше "приказка". Филм за недооценен според себе си комик, с проблеми с алкохола, който е напуснат от всички близки и подиграван заради това, че е болен от синдрома на турет (или нещо подобно) който решава, че може да отприщи гнева си срещу заспалото общество убивайки тв водещ в национален ефир, след което следва хаос в града, бум на размирици предизвикани от злодеи, които са чакали "знака", че е време да действат.

3

Ставро

преди 4 години

Жалък филм .Да бях гледал терминатора нямаше да ме е толко яд.

2

Подлеца

преди 4 години

*** филм. Главния актьор ме понапрегна. Много нелицеприятен. Иска да покаже защо злодеите стават злодеи. Което е мега ***. Не можеш да трепеш хора за щяло и нещяло

1

Едуард Нигма

преди 4 години

жокера става такъв какъвто е след като пада вказан с отровни химикали както ни показа филма сДжк Никълсън.Сценаристите и режисьора са чели друг комикс.