18

Анонимен

преди 4 години

Какво имат ГЕРБ в София?30 и няколко процента от 30 и няколко процента гласували!Което си е около 15 процента от имащите право на глас излиза, че са нелегетимни да управляват милиардите на столичани обаче на тях не им пука защото става въпрос за много пари облагодеталстващи малък кръг хора и МВР ги пази защото взема пари за това.

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се промени броенето на протоколите начина по които става сега в пълна секретност е причина много хора да се съмняват в честното преброяване!Залата беше пазена като , че ли е Обект 51

16

Анонимен

преди 4 години

Как може в София само 59 хиляди да гласуват за Фандъкова която направи Метро, Южната дъга и Северната скоростна тангента!

15

Анонимен

преди 4 години

Хора не видяхте ли в каква секретност ставаше броенето на протоколите !Имало много сгрешени не ви ли учуди това как може да сгреши някои бланкаМВР пазят измамата Волен Сидеров го доказа ама нали е луд никои не верва

14

Анонимен

преди 4 години

Ами оказва се, че българите сме си про.ста нация и си заслужаваме съдбата. Може ли да пискаш нон стоп как еди кой си съсипва държавата и когато дойдат избори пак за него да гласуваш. Никой да не се оплаква тогава! Нямате право! Нямало за кой! Да не говорим на колко места имаше и независими кандидати ама не та не! К'ви са тия?!?! Не може! За партията майка трябва!!! Жалка картинка!

13

До пенсионер

преди 4 години

Отсечката Леденика Враца беше по проект на стария кмет. Много бързо забравяш и какво е състоянието на болницата и как нищо не се направи по въпроса. Водният цикъл приключи но от Сречна бара до Враца така и не смениха тръбите. Нека да видим какво ще стане със завода.

12

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БСП нищо не са загубили... - преди имаха 0 областни кметове и сега са толкова...

11

лавкажия

преди 4 години

Дибелия доста гласови е прелял на Бжко

10

Крушовица?

преди 4 години

А в Крушовица как е,Крушовица? За там нищо не казвате?

9

Пенсионер

преди 4 години

Враца се очертава като шампион на сегашните избори. И това е благодарност към кмета Калин Каменов , който за 4г. промени тотално европейска Враца.Да е жив и здрав и да продължава напред по същия начин.

8

адвокат Тенев

преди 4 години

Избори на предварително избраните... Добре че народа няма оръжие и водачи...

7

Ти да видиш..

преди 4 години

До Радослав 6 Радославе , жалък си.

6

Питам

преди 4 години

До Анонимен 4 Бъзикаш се , нали ?

5

Радослав

преди 4 години

Защо не пишете колко покъртително ниска е избирателната активност? И защо не пишете реалните проценти? В София например Фърндъчка е с жалките 14,33%! Магнолова е с под 10% от гласовете! Отидете и питайте Курналина и Хвалипръцков Тиквондур как се чувстват за това, че повече от 50% от населението е ОТВРАТЕНО от тях и избраниците им? Питайте ги за легитимността на избори на които масата от хората отказаха да гласуват? Тия неща ги питайте! А не да ни развявате някакви фалшиви проценти и глупости!

4

Кармен Младенова

преди 4 години

Нищо ново,стани ти да седна аз т.е. все същите измами. Или няма да загубят тия що не губят...Либерал демокрацията трябва да бъде избутана от истинската Демокрация...

3

Анонимен

преди 4 години

Само БСП и Манолова.

2

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ!!

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Оппааа...изтриха коментарите,това ще да е някой...черен хакер от острофф Тамбукто.