23

Врачанин

преди 4 години

Победата на Калин Каменов е христоматиен пример как един обикновен гражданин, без собствен бизнес с неуморния си труд може да победи милионера от БСП с цели 60 %.Калин промени града ,спечели сърцато на врачани и те му се отблагодариха с обич.

22

добруджанец

преди 4 години

Освен за Ямбол и за Добрич не се чу нито дума в коментарите .В Добрич кандидатът на Герб ще е на балотаж със настоящия кмет/той не е от Герб/.Кога ще престанат да делят хората на такива-онакива?Всички сме граждани и данъкоплатци на държавата!И всички имат еднакви права за нормален живот в населеното си място!

21

Факт

преди 4 години

След 10 години тотален провал нас ГЕРБ в управлението на България, такива високи проценти за ГЕРБ са мазохизъм или фалшификация.

20

Бабушка

преди 4 години

На,изборите за евродепутати бюлетината беше една,един екземпляр, броиха ги с дни,сега са три за софия и две в областните градове,преброиха ги за няколко часа почти половината,абееее,манипулациите са абсолютен факт!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

G-n Konstantinov az mislja vtoroto

18

Я па ти..

преди 4 години

До До 11 ХХХ 13 Бита карта си байно.

17

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 12 Ооо, бъди спокоен. Комунист оставка не подава.Ама победата наистина е сакрошителна.

16

Така е ..

преди 4 години

До Да попитам 9 Оставката вече не е на дневен ред. Закриване на партията е правилното решение. Тиквата отново ги преби у диреко.

15

Пенсионер

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВ 7 А ти какво определение ще дадеш за себе си ?Какъв вид добиче си ?

14

Антитрол

преди 4 години

Към 11. ХХХ. Интересна констатация, която само потвърждава какъв велик сатирик е Алеко Константинов. Типичен Ганьовски коментар. Но алъш вериш да върви, парета да паднат. ***, всеки мързелив, необразован и некадърен, е беден! Но вече много от българите не са! Погледни предлаганите заплати в обявите за работа, стигат до няколко хиляди лева! Но...за можещи!

13

ямболлия

преди 4 години

Ямбол ще бъде първият областен град, който успешно и дълготрайно, надявам се, забива пирон в ковчега на *** (ГЕРБ и БСП). И аз гласувах за кандидата подкрепен от "Пряка демокрация" Ревански. Много изговори, но и много направи, и то само в предизборната си кампания. Ако е толкова деен и по време на мандата си, то за пръв път в живота ми няма да ме е срам да кажа от кой град съм.

12

До 11 ХХХ

преди 4 години

Такъв *** народ заслужава ли да има такива хубави гори и такива златни мини ? Не разбира се ! За това и златото отива за Канада,а дърветата за Гърция и да пълнят джобовете на такива като Десислава Танева ! Та по добре Канада да трупа златен резерв ....българина такива имане не му трябва ...трябва му 600 лв заплата да има за хляб, салам , ток и лекарства ....това стига !

11

Анонимен

преди 4 години

само кака Корни да не подаде оставка

10

ХХХ

преди 4 години

Интересното че България е на дъното във всички добри класации като заплати , здравеопазване , образование , а е на първо място във всички лоши класации като смърност , мизерия , корупция .......и пак народа гласува така да продължава държавата ....що са шилешки народ не знам явно 500 години са си оказали влияние ....лека форма на мазохизъм .....свикнали сме да ни тъпчат .....дори не се ДОБЛИЖАВАМЕ до НИСКАТА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА ! За какво говорим въобще ? После как няма да ни вземат злато и горите

9

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че сега Dickнелия Нинова ще обяви победа!

8

Да попитам

преди 4 години

Американката Корнела подаде ли вече ОСТАВКА?

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ямбол не го споменаваха до...сутринтапо нито една...медия.защо ли.Защото гербаджиите дори не са на...балотаж.Боко ще заобикаля Ямбол поне на 10-тина километра по...околовръстното,като отива на...гости в Бурргъс.

6

Германия

преди 4 години

Честито на всички ,желаете промяна,скачате по форуми,пИшете закони,оплаквания,силни сте в....мечтите си!Пред урните,обаче,е съвсем различно! Всеки народ,заслужава съдбата си,особено ако е срещу 50/100 лв!

5

The Ghost

преди 4 години

Огледал се Илия,пак с тия....

4

Снежана Василева

преди 4 години

А къде е Габровооооо-ни вопъл ни стон за него!! Защо никъде не се пише за него-все пак е града на Томислав Дончев!!!