33

Анонимен

преди 4 години

Каке бесепарски утаййки?Печелим ли в полски тръмбеш?

32

гнида

преди 4 години

Семето му е комунистическо!

31

gerbatura

преди 4 години

До кога ще търпите тези криминални *** от герб? Нагласиха удобния слафчо за да вземат и Пловдив, за какво са изборите след като имат предварително надписани бюлетини? И Костинброд е реален - герберите си бяха напечатали бюлетините, сега викат натопили ги. ГЕРБЕРАСТКА ***

30

тидавидиш

преди 4 години

За Зико е по-изгодно да се изправи на балотаж срещу безграмотния ЗКПЧ Слафчу отколкото срещу устатата Каназирева и резултатите услужливо станаха точно такива

29

Shark

преди 4 години

До Заради тоталната изд Този човек, който според вас ще изправи нередностите в Пловдив досега беше областен управител. Той тези издънки досега не ги ли виждаше, не ги ли знаеше и защо не направи нещо да бъдат изправени, а чака да стане кмет че да ги изправя. Не мога да повярвам на човек, който до този момент не е показал с нищо загриженост към Пловдив. Ясно ми е че в качеството на областен управител има грижа за цялата област, но все пак това е областният град, в който и той живее. Не му вярвам!

28

до гробокопач

преди 4 години

Направо да се беше подписал "Гробокопач на капитализма и фашизма". Аман от комунисти. Любимото ви БСП е в девета глуха, сега ще го ритаме докато спре да мърда.

27

Заради тоталната изд

преди 4 години

Заради тоталната издънка на Тотев, не бива да се настройваме срещу човекът, който ще изправи нередностите в Пловдив. Здравко Димитров има лидерски качества, политически опит и човечност. Данито никой не я познава. Тя би била грешка за града ни. Съжалявам, но се моля тя да отпадне категорично. Пловдив ще затъне с нея.

26

Пловдивчанин

преди 4 години

Тоя Славчу не моем го дишаме вече. Ай стига е драпал, не разбра ли, че мандат повече няма да види. Нас, пловдивчани още ни втриса, като се сетим за кметуването Славчу-во.

25

Анонимен

преди 4 години

Здравко Димитров е достоен и почтен човек. Вярвам му. Нищо, че е от ГЕРБ. На Пловдив му трябват достойни личности. Тази Дани не е особено надеждна. Разчита на разочарованието на хората заради Тотев. Няма да е по различна от него. На фасона й личи. Докато Здравко Димитров е изключително морален човек и това е важното. Надявам се той да спечели. Доверявам се на личността

24

Миро

преди 4 години

Искаме си ДАни! Стига с тези гербери!!!Да се махат и изчезват!!!САМО ДАНИ!!!ТЯ Е ПОБЕДИТЕЛЯТ НА ПЛОВДИВ!

23

Миро

преди 4 години

Искаме си ДАни! Стига с тези гербери!!!Да се махат и изчезват!!!САМО ДАНИ!!!ТЯ Е ПОБЕДИТЕЛЯТ НА ПЛОВДИВ!

22

Анонимен

преди 4 години

Не я е изместил, тя се бе прередила чрез манипулации на екзит пуула. Циркове за невежи.

21

Бай Коко

преди 4 години

Не е важно кой гласува важното е кой чете гласовете.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Знаеш ли как се прави екзит пуул? Паралелното преброяване след гласуването. Като направляваш хора гласували за теб да миват през параления преброител, а не случайни хора изкривяваш резултата. Като преброят бюлетините манипулацията лъсва. И започваш да се тръшкаш пред медиите, че другите правят изборни манипулации. Абе Здравка Кленджалова, сега представяща се с името Дани Каназирева. Това говори доста.

19

Shark

преди 4 години

Значи писна ми от тези манипулации в Пловдив. Предния път вечерта водеше Славчо и то с доста голяма преднина, на сутринта кмет беше Тотев. Сега същото, дадоха снощи резултат за Каназирева 17 - 20%, какво се случва с тези бюлетини през нощта и защо никой не реагира?!!!!!

18

158

преди 4 години

Нямам познат, който да е обявил, че ще гласува за Славчо. Да има промяна от 8-9% през нощта е меко казано съмнително! Аман вече! И последния път Тотев спечели "през нощта" , но разликата беше малка. Сега това е нереално! Дани имаше шанс да измести спортистчето, въпреки смазващата герберска политагитация под тепетата.

17

Анонимен

преди 4 години

Тая обращалка е като на Венци стефанов обръщалките със Славия. Сложиха колационния партньор Славчо на балотажа. Ще има избирателна активност 10% на балотажа!

16

Анонимен

преди 4 години

При броенето стават чудеса.А и оставиха в комисиите само свои хора.Общо взето независимите са най ощетени и измислиха предварително как да се застраховат.

15

Живял-видял

преди 4 години

Когато се намесят хората на професор Мишо всичко си идва на мястото. Здравите сили побеждават!

14

Анонимен

преди 4 години

До ?Славчо е по-удобен противник за балотаж и това обснява всичко ! Срещу Дани Герб губеше.