14

Анонимен

преди 4 години

Сега ще стане ясно кой е бил за промяна! Гласувалите за Игнатов и Бонев, бяхте ли искрени, за корупцията, за безобразията? Вие сте на ход!

13

Анонимен

преди 4 години

16, 17 - Сините да гласуват за Мая Манолова? А бе ти пиян ли си или си само с тежък махмурлук от снощи?!

12

защо трябва

преди 4 години

До АК-47Защо трябва да ме призовава Бонев нещо и защо ще го слушам? На първия тур гласувах за него, на втория ще гласувам против послушната учителка

11

АК-47

преди 4 години

А сега да видим, дали Борис Бонев ще призова съмишлениците си да гласуват на втория тур за Мая Манолова? Нали се бори против начина на управлението на София под ръководството на Фандъкова??? Или ще си гласуват за усмихнатата кукла на конци...

10

Деду Пенчу

преди 4 години

Ко речи,ко?

9

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов ще подаде оставка на 3 ноември .

8

Ой Варадеро

преди 4 години

А дрогарят ВСидеренков колко събра?

7

До № 10

преди 4 години

До до 3Дясното бе разцепено веднага след забележителната си победа през 1997 г.Тогава победилото СДС бе унищожено, заменено със структура, наподобяваща ОФ, в която дотогавашните коалиционни партньори - сините партии, получиха статут на "присъдружни организации" и дори в кварталните клубове имаха позиция само на наблюдатели. А един друг си направи своя собствена малка синя партийка, та при гласуване на избори да има разцепление на сините.

6

Анонимен

преди 4 години

До До 4Аз пък се замислих относно една друга проява на странност. Не знам дали е свързана с психичното здраве.Всички реват, че Северозападна България е зле икономически, но Монтана е един от градовете, в които балотаж няма да има, защото там ГЕРБ печели с резултат 70% !!!Какво означава това? Това означава, че хората от този район са много доволни от управлението на ГЕРБ.Ха сега, де!

5

до 3

преди 4 години

Протестариата е троянски кон на БСП,, отнеха гласове за Бонев, и така протестариата играеше за БСП, както винаги са го правили. Що не подкрепихте Бонев, а подкрепихте оня ...странен кандидат? Протестариата работеше да БСП, заради вас Бонев не е кмет, вие разцепихте дясното.

4

факт

преди 4 години

Бонев щеше да бъде кмет, ако беше получил подкрепа от протестариата. Но не-протестариата издигнаха неизбиранем кандидат, вместо да подкрепят Бонев. Изключителни са резултатите на бонев-сам без подкрепа, без никакви средства за кампания, рядко канен в медиите.

3

До 4

преди 4 години

Това е дефиниция за глупост, не лудост. Не обиждай лудите, ако обичаш!

2

Спаси София pedali

преди 4 години

Троянския кон на БСП Бонев свърши работата за която беше изпратен и разцепи десния вот, за което ще си получи съответната сума и топло местенце в Общинския съвет.

1

Анонимен

преди 4 години

Единственият загубил на изборите ще се окаже Бтв! Категоричния отказ на Борисов - С вас не разговарям..,нанася публично щети на телевизията, въпреки напъните на А.Хекимян и Ст.Иванов.Опортюнистичното поведение на медията сигурно ще претърпи вътрешна оптимизация,защото срещу власт не се върви с рогата...