18

Анонимен

преди 4 години

Правилно го е казал един по-долу - РАКОВА РАЗСЕЙКА НА КОМУНИЗМА!

17

Баща ти

преди 4 години

До ЧиновникКакво руско знаме те гони бе , шизофреник?

16

Чиновник

преди 4 години

Другарят Костадинов много малко хора е събрал под руското знаме.

15

Анонимен

преди 4 години

Този е по-безнадежден от Митьо Пищова

14

Анонимен

преди 4 години

Коце, какво стана, бе брат?!? Айде емигрирай бързо при братушките, че тука никой не те ще. Мисля да фащам терминал 2 до две години. Ама ако ти беше спечелил нещо повече от няколко гласа, щеше да бягам до два дни. П.С. Резултатите ти в София по райони наистина са обнадеждаващи - имаш-нямаш по цели десет гласа в район. Евала!

13

Анонимен

преди 4 години

Копейкин изгоре и слава богу! Едно недоразумение по-малко. Имам честта да познавам едно от недоразуменията в партията му, кандидат за районен кмет. Първо няма нищо в района и второ - не се къпе, трето, но не последно - как реши, че ще управлява мен при положение че не може да управлява хигиената на собствения си ***!?!

12

Анонимен

преди 4 години

Много се изплашиха гербаджийските *** и се разкоментираха като за последно. Това е само началото. На България й е време за Възраждане!

11

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че галеникът на Мултигруп и настоящ гербаджия ще спечели втори мандат ако дори нито един жител да не беше отишъл до урните, което днес не беше никак далеч да се случи наистина.

10

Варненски

преди 4 години

Финансово зависим неонацист. Патерица на Гуцанов и Дънката. Бие Клисарова само защото Гуцанов надъха комунистите да гласуват за него като контра на Нинова. Иначе за камък да си натиснеш зелето не става

9

😀&#1

преди 4 години

Да каже, че ще уволни поне 50% от "служителите" в община Варна със сигурност ще спечели ако има балотаж.

8

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям Възраждане и К. Константинов. ***, заврете се в дупките си, ясни сте ни.

7

Анонимен

преди 4 години

Да преведа: "На втори тур имаме два вида партии - едната на умните и красиви (НИЕЕЕЕ), а другата - на гадните и злите (ТЕЕЕ)". Успех с такава кампания - ще вземе минимум 300% от гласовете.

6

промяна ама каква?

преди 4 години

Този не беше ли хем националист, хем социалист. Повече социалист де . . . едно от многото ракови разсейки на комунизма в нашето време.

5

Само питам

преди 4 години

Защо добричлия се кандидатира за кмет на Варна, а варненец се кандидатира за кмет на София? Що за недоразумение?

4

Югозападен

преди 4 години

Уважавах г-н Костадинов,но откакто с радостен лай прие подкрепата на БСП,за мен приключиха нещата.иначе се пише патриот,бдете...

3

Брейкинг Нюз

преди 4 години

Този не го ли подкрепиха Гуцанов и Дънката?

2

:O

преди 4 години

Сериозно ли има някой, който е гласувал за това...нещо???

1

Легендата

преди 4 години

Жалка работа. Избрахте без дори да се появи на дебат един руснак, шафьор на Илия Павлов, зет на мастит общинар, дясна ръка на бившия кмет и очевидно зависим от алкохол и други субстанции. За това, че 80% от държавните средства не се използват правилно няма какво да го коментираме. Вярно е, че е и другите кандид