9

Петкан

преди 4 години

Е тоя ще ни оправи. На такива разчита народа, на такива спасители се надява. Честността и интелектът са се събрали в тази снимка.

8

Йозко Карпуза

преди 4 години

А класира ли се общинският им съветник с воеводската фамилия Контрера? Оня същият, дето налага старици по метростанциите. За каква нормална държава можем да говорим, когато такива екземпляри се избират и преизбират.

7

Бело гърло

преди 4 години

Добре, да гледаме положително, само 4,1% са гласували за съществото от снимката. Други национални гордости като Бюреков и Яне събираха по 7-8 в най-силните си години. Значи неясно ориентираните политически и човешки недоразумения вече не минават.

6

Дилбер Танас

преди 4 години

Кандидатът ти за столицата, който се гласеше за балотаж, да е пети с 4% и да отчиташ това за успех. Какво тогава би било неуспех, 0,9 процента, като оная от Сливенския затвор.

5

Анонимен

преди 4 години

Колко прос1 трябва да си за да гласуваш за този кене1 тип Бареков

4

Софра

преди 4 години

Това ще им остане на МВРО, да си поиграят на управляващи, всъщност *** на *** на управляващите. Манипулираха миналите избори, за да си вземат мижавите 7-8%, сега дали са взели и наполовина, но нали важното е да ни се подхвърлят кокалчета.

3

Наблюдател

преди 4 години

ах мааму, всички печелят изборите, увеличават си кметовете и общинските съветници, никой не губи.

2

Легендата

преди 4 години

Ако беше излязъл в джентълменски двубой с Волен можеше да не завърши с такъв позорен резултат.

1

Boko bo

преди 4 години

Явно сделката с ГЕРБ е вече в ход. Тия ли обещаваха 600лв мин пенсия.... и т.нат. и т.нат..