14

Анонимен

преди 4 години

А бе откога има независими в България...що за небивалици. Някой знае ли кого представлява това момче?

13

сега видях

преди 4 години

Много ми харесва, че човек може да си купи сувенирна тениска на Герб и на Копитото от сайта на наперените "Спаси София".

12

Нищо ново

преди 4 години

Има случаи (досетете се къде) когато артист, комик, е печелил избори, дори и без да стои голяма партия зад него. Случват се такива феномени. Но резултатите, които следват, се разминават доста с обещанията.

11

гражданин

преди 4 години

Изключително добре направена кампания!Страхотна аргументация и интересен подход към истинските проблеми.Това е възможно само когато един човек е уверен и солидно подготвен-завършил е Сорбоната-Борис Бонев.Разликата между него и всички останали е впечатляваща и респектираща.Време е да подкрепяме подготвените и умни хора ,а не партийни шайки! Браво на Борис!

10

Анонимен

преди 4 години

За пръв път чувам че съществува "Спаси София", а те се борели от 10 години. С какво се занимават?

9

jopi

преди 4 години

Боки е любимият ми кандидат с нестандартна сексуална ориентация. Аз гласувах за него, защото желая да живея в пъстро общество. Успех, Боки!

8

Анонимен

преди 4 години

Как няма да е щастлив, когато изпълни това, зарадикоето пръв се изтъпани на пангара - а именно да отцепи гласове от десните граждани. Сега можете да се прекръсите на "Закопай София". Но и хората са ***, щом не се усетиха и повярваха на "независимия". Нищо, сега още 4 години Фандъкова и време за размисъл.

7

До 8

преди 4 години

Бихте ли посочили несериозните виждания? За мен Игнатов беше единствена алтернатива. Несериозно ли е да има прозрачност във финансирането!? Да има ясни правила???

6

Анонимен

преди 4 години

Какъв вот е разбил бре, ДСБ подкрепиха човек, който имаше несериозни виждания по време на дебатите. Неслучайно процента за Бонев скочи много в последните дни.

5

шоп

преди 4 години

Прилича ми на някой от тези, интегрираните. Не ми харесва, има нещо лукаво в изражението му.

4

Анонимен

преди 4 години

Къде са медиите, които го пращаха извън 5-цата с 3%?Явно хората за Бонев най-трудно се манипулират.

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо не направихте "Спаси София", освен че разбихте десните сили в столицата.Какво ще направите в Столичния общински съвет.Нищо!Там решенията се взимат с мнозинство.

2

LBN

преди 4 години

Аз гласувах за тях! Браво на момчето!

1

Мекащия

преди 4 години

Тоя мекащия не може да го слушам, циркаджия