24

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

23

kiki

преди 4 години

До Българинне всички,но не се интересуваш,Лошо!

22

Наблюдател

преди 4 години

През 2023-та ще е още по-ниска активността.

21

popa ot razgrad

преди 4 години

изборна активност под 70% е шамар за всяко правителство, а под 50% означава единствено "не ви искаме, вървете си"...

20

Анонимен

преди 4 години

Сигурно в Белгия хората са много политизирани и 99% ходят да гласуват?Нищо подобно! Дори не знаят кой управлява! Години наред бяха с назначено правителство и изобщо не им пукаше! И пак са добре!Това как ще го обяснят тези, които назидателно твърдят как трябвало да гласуваме за мафиотите?

19

Анонимен

преди 4 години

старата песен на нов глас в новия бардак със старите *** .Честито !

18

Жо

преди 4 години

До Анонимен 17 "До Жо"Това е най-простото оправдание.Когато не гласуваш, обслужваш управляващите.Робът не може без робовладелеца, защото няма идеи, как да живее сам.Има за кого да гласуваш, щом не ти харесваш управляващите.ВИНАГИ има надежда, ако искаш и се надяваш.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз съм същият този човек, на когото не му пука кой го управлява. Аз имам шеф на работа и от него ми зависи заплатата и работното време. Другите нагоре с тях или без тях. Нищо няма да се промени в личния ми живот дали Нане или Вуте ще е кмет. Исках само да избият бездомните кучета, но никой кандидат не се навивива на такъв подвиг, така че ми е все едно кой е кмет. Пак ще ме апат гaдoвете.

16

Анонимен

преди 4 години

Политическата мафия е проблема на България,а не народа!

15

Анонимен

преди 4 години

За кой да гласувам за на Бойко пионките ли?

14

Българин

преди 4 години

Ама за кой да гласува народа ?Те са всичките бивши комунисти

13

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

До ПсихологЛесно, като седнем на по чашка с мезе всеки си казва за кого е гласувал.

12

Българин

преди 4 години

Браво на народа ,смешни политици и смешните им кандидат кметове !

11

Жо

преди 4 години

ВСЕКИ, който не е гласувал днес, няма право да коментира.Не може само да мъркаш, а когато трябва да си мръднеш "четирибуквието", за да идеш до урните, никакъв те няма.Позор!Повече от половината българи НЕ ИМ ПУКА кой ще ги управлява!Всеки народ си заслужава управниците!

10

Психолог

преди 4 години

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВКак разбираш кой за кого гласува след като гласуването е ТАЙНО и всички се врат зад пердетата в секцията си ? Да не си им надничал зад рамото .... или се опитваш да счупиш *** .

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Повечето ми познати не понасят ГЕРБ, но не отидоха да гласуват, защото са убедени, че изборните резултати веднъж се манипулират и втори път се фалшифицират.

8

До 4

преди 4 години

Ще ти кажа за кои - Възраждане

7

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се появи от Германия, от германските държавни фондации, за да не допуснат БСП на власт след разпада на СДС, НДСВ и сие. За да не допуснат германците русофилска партия на власт в България.След ГЕРБ ще финансират нов кандидат.

6

Анонимен

преди 4 години

Независимо за кого биха гласували съгражданите ни, това е пълна безотговорност. Абдикация от отговорност пар екселанс!После да не ревете, че не ви харесва и политиците не ставали - ще си сърбате лично надробената попара.

5

Политик/ва

преди 4 години

Гласовете поскъпнаха ... само на свои хора вече се дава кеш за да гласуват. Затуй избирателната активност е ниска .