11

не че нещо, но

преди 4 години

До руската под-логаНо това "Води ни парьо", как да се тълкува? Като Жерар Депардийо, или като "партийо"?

10

руската под-лога

преди 4 години

Георги Димитров-Пияндето я създаде тази 'македонска' нация по поръчка на Сталин. Българите от Пиринския край бяха насилствено записвани 'македонци' в регистрите, биеха хората които отказаха, дори ги пращаха в сръбски концлагери. Води ни париьо, води - дъиба вашта маама продажна комуно-русофилситични гамени. Всека русофилска въшка от български произход требе дъ ся бий утрин, обед и вечер докато проумей, че Русия е най-големио врага на България и руските стратези създадоа 'македонизма'.

9

Анонимен

преди 4 години

ами войводите от ВМРО не са имали къщи, гласуват и отиват да пуцат подлия народ

8

Додо

преди 4 години

99% от антиквичарите взеха български паспорти само за да могат да пътуват без визи! Иначе по самоосъзнаване те са титови югославяни, сърбите са им бракя, с българите-татари най- големия враг! Получените гражданства от граждани на БЮРМ (Северна) трябва да се преразгледат и поне част да се обявят за нищожни. Защото титовите югославяни мразят България и току виж гласували за ОМО Илинден, или някоя друга антибългарска формация (ДОСТ, ДПС...) с цел саботаж!

7

Анонимен

преди 4 години

Тази простотия с паспортите за македонци беше измислица на проклетия комунист Божидар Димитров. сега си плаща цената в катрана, където е мястото на ВСИЧКИ, ВСИЧКИ комунисти и още не е късно да ви поставим където ви е мястото, другарE !

6

Архангел Псувнаил

преди 4 години

На ливади, по землянки....изобщо античките гюбрета така си живеят от памтивека.

5

Анонимен

преди 4 години

Тази простотия с паспортите за македонци беше измислица на проклетия комунист Божидар Димитров.сега си плаща цената в катрана, където е мястото на всички комунисти !

4

От къде акъл

преди 4 години

.. Двама от тези Булгаро-северноМакета дори били регистрирани на адреса на нужника зад кметството . Там си били живеели от години. Полицията и на тях осигурила достъп до урните ... въпреки ужасната воня на ЛЪЖА.Браво на родната полиция . Пазят Изборния ден... от измами и фалшификации ...

3

Само питам

преди 4 години

А, с македонските девойчета как процедират? И тях ли на поляната?

2

Анонимен

преди 4 години

Давайте им още паспорти на кило на тези титостанци -утре и за депутати и президент ще искат да гласуват и до като ние си бъркаме в носа и партия етническа може да си спретнат ....но нали за Боко Западните Балкани са приоритет ,нали лобира за тази коминтерновска измишльотина в която българофобията е държавна политика и е залегнала в учебниците им !!!!!!!!!!!!!

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И Заев е бил...там.Боко го е регистрирал на...поляната.