14

До Boko bo

преди 4 години

Boko, можеш ли да ми кажеш каква експертиза притежават пиш*леци на възраст 18 - 30 години та да бъдат избирани за ОС.

13

Do 12

преди 4 години

Случайно имал ли си роднина който е участвал в Априлското въстание?

12

Клан Недоклан

преди 4 години

Защо да гласувам за някой, който после ще работи срещу интересите на избирателите си и ще се обогатява за тяхна сметка. Малкото пъти, когато съм гласувал, винаги съм се разочаровал. Очевидно, в нашата татковина средата е такава, че честните и способни хора не могат да се впишат в плановете на тези, които съставят листите. Ако случайно попаднат там, дори да спечелят вота, винаги са малцинство и нищо не могат да постигнат. Нещо трябва да се промени из основи, но с демагогски избори това не става.

11

До Анонимен 8

преди 4 години

Глуп-к! Къде в тая суша гъби? Разбира ти и на тебе капацината от бране на гъби. Колкото от гъби, толкоз и от избори.

10

Анонимен

преди 4 години

Изборните резултати са били готови още в 9 ч. сутринта. Чакат понеделник за да ги обявят.

9

Анонимен

преди 4 години

Не гласуват, защото са отвратени!

8

Анонимен

преди 4 години

Хората не ходят да гласуват, когато се доволни. Ако се недоволни от някого, отиват и гласуват за някого, в когото имат надежда. Ако сте пък недоволни, а сте отишли за гъби, нямате право после да оплаквате. Яжте си гъбите!

7

Коментар

преди 4 години

Кампанията премина доста нормално. Това заяви политологът доц. Стойчо Стойчев в ефира на Нова тв. "Нямаше страшни драми. Ниската избирателна активност е белег за това. Принципно няма нищо лошо хората да не отидат да гласуват. Това значи, че политиката е влязла в някакво нормално темпо и те се интересуват от други по-важни неща.

6

Boko bo

преди 4 години

Моят избор за общинската листа. Както и да е, някой забеляза ли че почти нямаше хора м/у 18г и 30г. И това в София.... Жалко е

5

Анонимен

преди 4 години

тия избори са само прах в очите на хората, резултатите са си ясни и без да гласуваме, умрелите гласуват най активно

4

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах, "не подкрепям никого" го броят в полза на някой кандидат, който трябва да спечели половината от вота, така ли излиза???????????????

3

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам когата всички кандидати си направят тест за наркотична и алкохолна зависимост, когата нямат право на глас всички с основно образование и когато мога да гласувам онлайн а не да чакам на опашка като в соца за кило банани до умирисници около мен които се къпят само неделя вечерта а гласуването е само до 20 ч.

2

Анонимен

преди 4 години

При машинното гласуване трудно се фалшифицират избори! Много ниска избирателна активност към момента в моята избирателна секция нямаше гласуващи и аз се отказах няма читави хора вече да си дадеш гласа за тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички трябваше да гласуват така, за да се махнат завинаги политиците, които съсипаха държавата и народа 30 години вече!