5

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах защо е звъннал на линейка и в полицията, щом казват, че е замесен.Или просто няма кого да топнат и топват него.Ченгесарски номерца...

4

Само питам

преди 4 години

А роднините дали парите и направили това "пътешествие на смърта" за децата си кога ще бъдат арестувани ? А "честните трафиканти" които дори връщали ресто за "неизпълнена заявка" и "повреда на стоката при транспортиране" ? Те в затвора КОГА ?

3

Анонимен

преди 4 години

Първо бяха китайци, после излязоха виетнамци. След това хванаха виновните, сега ги пуснаха. Само шофьорчето остана да опере пишкира.

2

Някой

преди 4 години

Както винаги шофьора ще е"виновен".Има много примери в историята за невинни шофьори които са зад решетки. Нещо ми се струва че и този път ще е така..

1

Ужас

преди 4 години

Ще си го отнесе невинно момче... четох в английската преса, че е припаднал, когато видял труповете - също така е взел камиона 35 минути по-рано.... милите хора са били мъртви от ЧАСОВЕ.... горкото момче, дано итландците са солидарно с него, не мисля, че е виновен , но баш мафията пак ще се измъкне , а на това дете живота му е свършен .... ужас!...