22

Пенка

преди 4 години

Нормално ниска избирателна активност, при положение, че имаме 3,5 млн. българи зад граница, които не гласуват! Кой да гласува като няма българи в България?

21

Анонимен

преди 4 години

Най големия губещ са червените ***

20

муспи

преди 4 години

Докато не се направи "класова чистка", няма да има промяна. Комунистите като дойдоха преди 70 години, разстреляха цялата интелигенция с правителството и парламента, като ги обвиниха че са анго-американски шпиони, съюзници до преди два дена?! Но така се наливат основи на завод: "Построихме завод, с тлъсти еврейски стени, мъже жени народ, построихме завод на смъртта!"

19

Анонимен

преди 4 години

Какво значи @няма за кого"?Това е НЕСТЕН ВОТ, все някой от кандидатите ще стане кмет. Все ли ти е кой?

18

Анонимен

преди 4 години

Не ме мързи да отида да гласувам , а просто НЯМА за кого . ------Само ... пеят песните на Слави зтругонов, да знаеш.

17

Анонимен

преди 4 години

Пак пародия....По никакъв начин не е гарантирана тайната на вота. Пускам бюлетината в урната и тя се разгъва, а до урната стои член на комисията... вота е видим. На мен ми е все тази, но въпроса е принципен!Питате ли ги в малките села как гласуват?После, статии за обезлюдяване и емиграция...

16

Бсп

преди 4 години

Губим и в Крушевица

15

Анонимен

преди 4 години

То за кой да гласувам. В моя град са само мутри и собственици на заведения, които и да спечели ще прокарва интересите на останалите баровци-крадци на евро фондове.

14

Не можах

преди 4 години

Бех за гъби.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма нито дума за Разград, Търговище, Шумен, Габрово, Видин...

12

Спокойно,

преди 4 години

гражданите от големите градове са на село?!?Надвечер,като се върнат с бурканите и дамаджаните,ще отидат да гласуват,за просперитета на родните села,които осигуряват пълната маза?!?

11

Анонимен

преди 4 години

Не ме мързи да отида да гласувам , а просто НЯМА за кого . Аз съм от поколението , което 30 г. вече чака "розовото"бъдеще за България .Аз съм от тези , които скачаха по площадите , пееха песните на Сл. Трифонов ... и се надяваха , че чудото ще стане . Но уви ..... Вече помъдряхме и разбрахме , че политиката е бизнес и няма нищо общо със светлото бъдеще на родината ни .

10

жалки

преди 4 години

и продажни марионетки на юдо-масонския заговор - това са т.н. български политициза който и да гласуваш нищо не се променя - точно като исборите по време на комунизма... про-американската юдо-масонска мафия на гадината Соломон Паси остава на власт независимо коя марионетка ще бъде избрана не е далече денят когато народа ще ви беси по улиците твари гнусни !!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Като забраняват да се продава алкохол на днешния ден така е, кой трезвен ще гласува за тия

8

муспи

преди 4 години

Имайте предвид, че тези цифри се пишат от тях, те искат да ни пробутат, че все пак има някакво гласуване. Какво е предвидила Природата за такива случаи, когато няма никаква връзка между власт и народ? Скоро ще видим, - възможно е както кърваво въстание, така и необясним рак на червената буржоазия. Колкото и да гримасничи, тя бяла не може да стане, докато не я разстрелят като червена.

7

Времето е слънчево

преди 4 години

Бягайте по селата да дооберете каквото е останало в градините и да сварите ракията.Който няма село - в гората за гъби.После мрънкайте, ама няма кой да ви чуе.

6

протест

преди 4 години

Ало, кликата ... вижте се колко струвате - 20%Да ги закръглим грубо 10 за едните 10 за другите.И това ви е много. Искаше ми се да има 5% активност да видим какво ще обясните

5

Анонимен

преди 4 години

Ахааа ! Значи вече не са 80% де....те !

4

Анонимен

преди 4 години

От този примирен и разединен народ не става повече нищо.200 депутати правят каквото си искат със 7 мил.население и то не се съпротивлява,защото е обезверено,спасява се поеденично и казва какво мисли само в социалните медии.

3

Анонимен

преди 4 години

Дали сте информация за всички села и паланки а за третата по-брой население област Варна незнайно или знайно по-скоро информация никаква, голям страх ги тресе всички в града явно !