138

Анонимен

преди 4 години

До ИванНяма да ги видим ,те са служители по частни фирми и не са се кандидатирали на изборите.

137

Иван

преди 4 години

кои ли са тези и кога ще ги видиме ?....

136

Анонимен

преди 4 години

DEMOKRATI4NOTO ZALI4AVANE NA BALGARINA PRODALJAVA. SPASENIETO E NA ZAPAD, NA KOGOTO MU HARESVA DA JIVEE POD MUTRENSKI DIKTAT DA SI JIVEE

135

Анонимен

преди 4 години

мухобоико крадливо недоразумние

134

ха-ха

преди 4 години

И какво излиза? Територията командорена от Боце и компания представлява едно Метро и някакви паркове, а другото....другото са маловажни или изобщо не важни подробности! И Пази Боже от такава "стабилност", за която говори Борисов! Жалко обаче е, че народът отново проспа своя шанс, ама ще продължи и за напред да се оплаква и негодува, обаче само на думи!

133

сара

преди 4 години

Тези избори показват, че ГЕРБ е нежелан, но не си отива, защото си стоим в къщи.

132

Радослав

преди 4 години

При такава покъртително ниска избирателна активност ако Тиквондур имаше грам акъл в тиквата щеше да се покрие и да е по нисък от тревата. А той говори за грандиозна победа при положение, че кандидатката му за София събира жалките 14,33%. И преди някои гробар да се е обадил, като вземете 36% от 42% е точно 1/3 или 14% от гласовете! Това означава, че масата от хората са напълно и безвъзвратно отвратени от всички политици и най вече от тоя индивид!

131

Анонимен

преди 4 години

щом на толкава много места ГЕРБ отиват на балотаж, на Бойко лампичката трябва да светне !

130

Щерю

преди 4 години

... които са направили слънцето, звездите, въздуха, морето...

129

666

преди 4 години

Метрото работи от 1998 година.

128

кака ти

преди 4 години

Тези, които строиха пътищата и метрото сега са същите, които строиха детските градини , заводите и училищата преди. Строи ги народа . Все едно от джоба си е извадил пари да им плати.

127

Миро

преди 4 години

Според мен тези избори показаха вече,как ГЕРБ си отива!!!Край и на ГЕРБ И НА ТИКВАТА!

126

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

125

!!!!!

преди 4 години

Здравей те. - Уважаеми г-н Премиер ИНТРАСТАТ операторите са свършили работата и ги няма в листите понеже са политически независими.

124

Анонимен

преди 4 години

и пейки за 10 000лв.

123

КОЙ ?

преди 4 години

Кой гласува за крадеца Тодор Попов ? Ако стане кмет да се подготви (може би) следващата секретарка . Дано тоя път вместо секретарката специалистите да са по-точни...Бог да пази България от крадците.

122

ХХХ

преди 4 години

А фабрики заводи ? Кой ще построи ? И преди да отговорите да ви кажа че питам кой ще ги ПОСТРОИ , а не кой ще ги РАЗРУШИ ! Направил една градинка ...гие се в гърдите ....ми това е нормално за една европейска държава бре ефенди .....и метрото в 21 век сме нормално е не е чудо !

121

дърт

преди 4 години

До Анонимен 134Явно има предвид бизнес парковете.

120

уууууу

преди 4 години

пак зомбигерб в действие

119

false

преди 4 години

останахме една от малкото страни по света с авторитарно управление и топод европейски чадър, едни и същи лица/10-12/ управляват страната вече 15 години, промяна не се задава на хоризонта в близкото десетилетие.....