9

чорбаджи Генчо

преди 4 години

Това ли остана от китния и красив Мелник от преди30 години, г-да управляващи !Ако не променим системата на управление в близкитедесетина години, от държавата ни ще остане едно "бялопетно" на географската карта на Европа !

8

до 5 ела в софия

преди 4 години

До АнонименЗа малко да се блъсна в отсрещната кола.....Теснотия.....едва обърнах и не мисля да се върна повече там......ела на жълтите павета. ако мислиш,че в софия ще се разминеш без да се блъснеш в отсрещната кола! ако мислиш, че няма да пуснеш корени в трафика, та няма и да можеш да обърнеш. тук и по тротоарите вече място няма.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

"Обърках пътя и се озовах пред каменномостче, колкото да мине каручка.За малко да се блъсна в отсрещната кола."Аз пък преспах там, пих тежко мелнишко. Всяка къща си има име. Най - известната е Кордопуловата къща и в нея се "подвизава" най-голямата бъчва в България - 12 5000 л. Видях пясъчните пирамиди, които са уникални. Викаме духове в местните разкопки....прекарах си НЕЗАБРАВИМО!

6

ПЕНКО

преди 4 години

БИТКАТА Е ЗА МРАМОРА --- АКО Е СОБСТВЕНОСТ НА МЕЛНИШКИТЕ МОМИ И МЛАДЕЖИ - НЯКОЙ -МНОГО ЩЕ СЕ" УАПЕ ПО ЛАКЪТЯ" , А МЛАДЕЖИТЕ ЩЕ РАЗВИЯТ ВЕЛИК БИЗНЕС ЗА ГРАД МЕЛНИК !!!! НО ДОРИ ПРАВИТЛЕСТВОТО СЕ СТРЕМИ ДА ГИ "УДУШИ" И ДА ИМ ГЕПИ МРАМОРА !!!!!!!! МЕЛНИШКОТО ВИНО Е НА РАВНО С ДРУГИ ТАКИВА -ОТ КОИТО ВИ ТЕЧЕ КРЪВ ОТ НОСА !!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Обърках пътя и се озовах пред каменномостче, колкото да мине каручка.За малко да се блъсна в отсрещната кола.Спрях в дясно до самия каменен борд.Продължих,оказа се Мелник.Някаквауличка,надвесени по нови къщи.Теснотия ,безредица опиращадо мизерия.Едва обърнах и немисляповече да се връщам там.

4

До тъ нгер 1 и 2

преди 4 години

Мелник е град от 2000 години и такъв ще остане завинаги. Ако имаш нещо против оплачи се на арменският поп.

3

Sichtpunkt

преди 4 години

180 души не правят град. Защо не е село? В Бг има села с по 500- 700 души население, но не са ги направили градове. Кой знае колко държавна администрация има в Мелник.Статута на дадено населено място не е задължително да се обвързва с броят на населението. Има много други характеристики.За твое сведение най - голямото село е с жители над 6000 души. Ако си ходил в Мелник ще разбереш за какво иде реч. Магично място!

2

Анонимен

преди 4 години

Това селище защо още е град,колко "граждани " трябва да останат за да стане село?Според статистиката над 2300села имат по-голямо население от град Мелник!!!

1

Анонимен

преди 4 години

180 души не правят град. Защо не е село? В Бг има села с по 500- 700 души население, но не са ги направили градове. Кой знае колко държавна администрация има в Мелник.