73

Striker

преди 4 години

Генерадев е наистина най-тъпия президент, който сме имали. Гоце му съперничеше, но този военен гном е върха на вдлъбнатото!

72

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

71

Анонимен

преди 4 години

Никой не го бръсне зас лива, високоплатения шифьор. Ако мълчеше някои нямаше да забележат колко епрост!

70

Хан Крум

преди 4 години

Този зелен чорап е толкова скучен и еднообразен, че саво Десата може да го изтърпи щото е нагла и т.ъ.па се.лян.ка.

69

Анонимен

преди 4 години

Радеф е толкова скучен, че вече никой не си губи времето да пише отрицаелни коментари.

68

?

преди 4 години

Здрасти, чехьо! Верваш ли си?

67

Анонимен

преди 4 години

Само масов импийчмънт ше ни избави от тегавия шофьор.

66

Да бе да

преди 4 години

Тъ...п тъ...п та вдлъбнад.

65

Анонимен

преди 4 години

Повечето ми познати не понасят ГЕРБ, но не отидоха да гласуват, защото са убедени, че изборните резултати веднъж се манипулират и втори път се фалшифицират.

64

джо

преди 4 години

До Анонимен 62. Що се правим на ощипани? Вчера казаха ,че право на глас имат 6 000 000 българи. Де ги ? Това е абсолютна машинация , от тук и трябва да се почне. Трябва реално преброяване, в списъците днес видях имена на хора , които от години не са се прибирали.Сто процента кметските постове ще се решат на балотажа от гетата, днес просто хората разгряваха.

63

Рон Бургунди

преди 4 години

Прав е ......обаче Българина *** е простт като дирек и само разбира от чалга и ракия.Със сигурност сме най безгръбначната нация на света.

62

Бсп

преди 4 години

Смазахани губим дори и в Крушевица

61

noFreeman

преди 4 години

та вие има ли какво да изграждате в тая плячкосана държава без значение кой ще е на власт...

60

Анонимен

преди 4 години

Значи според другаря президент при всички случаи (щом и където печелят десни партии) има манипулации ! Но ако има висока активност (разбирай - от старана на комунистите ) манипулациите "ще се обезмислят ???!!! След 2-3 часа така ще излезе - Те (десните) спечелиха почти на всякъде ама с манипулации :) Е, по елементарен президент не сме имали !

59

кисело зеле

преди 4 години

До миткоофициална софия действа сталинистки-има хора,има проблеми,няма хора,няма проблеми и затова се е зарекла до 20-30 години да не остане жив българин в провинцията...а после откъде столичани ще си набавят киселото зеле и лютеницата.

58

митко

преди 4 години

До фикода защото магистралата позволява на ямболии да се изнасят по-бързо към софия и чужбина!

57

фико

преди 4 години

aпропо някой разбра ли,че пловдив тази година беше културна столица на европа?защото аз не!бойко борисов:магистралата носи инвестиции!!!ямбол,който се намира само на 8-10 км.от магистрала "тракия"се обезлюдява дори по-бързо отколкото преди...инвестиции-йок!да не говорим за по-далечни градове като елхово,котел,казанлък и т.н.там е майка плаче,грамофон свири...спокойно спете 'столичани"великите сили ще се погрижат тази земя да не остане незаселена...

56

митко

преди 4 години

До нораточно така нора-причината е че в останалите градове да не говорим за селата хората ги няма...че на кого му пука в софия за някакъв си ловеч или девин,важното е да има келепир и ние да си стоим на топличко в столицата и нищо,че "столичани"дължат десетки милиони за отопление...а в провинцията ако не си платиш-ще стоиш на студено зимата...но територията,която се изпразва няма да остане незаселена...турция ще се погрижи за това.както в момента заселва гръцките острови...с чужденци.

55

митко

преди 4 години

само едно гледаме:радев гласува,каракачанов гласува,борисов гласува,нинова гласува,марешки иска един подреден,зелен и уютен град...добре че са политиците та да отидат да гласуват за себе си!народът дори и медиите не можаха да го намерят!

54

нора

преди 4 години

изборите в северна корея вървят гладко...искам да попитам софия ли избира кмет или цяла българия избира кметове!досега само едно гледаме и слушаме по новините-фандъкова това,фандъкова онова...софия така,софия иначе...очевидно столицата се отказва от територията,която управлява...монтана и ловеч избират ли кмет?а елхово,девин,разград?