25

Life is Life

преди 4 години

Живот ли бе да го опишеш.... Журналисти пишат фалшиви новини...цяла седмица лъжат тук "Dnes.bg" безнаказани и до кога се питам аз? Закони няма , а и депутати крадат с "четри ръце" Закони Няма" И депутати няма , само крадци вече . -И *** Парламент да Няма *** казвам аз !! Моите съболезнования за загиналите млади хора търсещи по добър живот .

24

Анонимен

преди 4 години

Тези виетнамци нито са добре образовани, нито добре информирани... Хора, от затънтени провинции във Виетнам, с техните си мечти и заблуждения за света. Има ги много такива. Трагично е.

23

Анонимен

преди 4 години

Когато бях във Виетнам, мислех, че Европа е розова."___Сигурно е мислела и че в Европа парите се берат от дърветата.Брюкселските зелки с тяхната "политика" създадоха такава илюзорна представа за Стария континен,лудата Меркел покани всички и ...овцете тръгнаха.Евродепутатите възродиха пиратството и трафика на хора чрез НПОтата.

22

?

преди 4 години

10 хил., 14 хил. долара? Абе за тия пари по 5 къщи ще построят във Воиетнам. Ама алчни гъзoвe ненаситни.

21

До 15 Сп???нс

преди 4 години

Чрез платформата GoFoudMe толкова пари се събират за часове. Ако имаш екип за това и банкова сметка в САЩ.Също така се споменава, че са от тамошната католическата църква.

20

Анонимен

преди 4 години

....Анна нямаше достатъчно добро образование, за да си намери работа с добро заплащане.ДА ГИ БЯХТЕ ДАЛИ ТЕЗИ СЪБРАНИ 30 000 ДОЛАРА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ на детето си а не сега да ми ревете по медиите . ТЪПААЦИ .

19

Хм

преди 4 години

Преди няколко години точно в тази медия четох за англичанин който ,разочарован от лошите условия за бизнес в България , постоянно променящите се закони и корупцията бяга във Виетнам и запова бизнеса си там . Освободили са го от данъци за 10 години, ползвал е разни преференции като стартираш бизнес и по-малки такси защото наема виетнамски работници . Много каза че е доволен и хвалеше страната. А наскоро писаха, пак тук , че големи компании местят бизнеса си от Китай във Виетнам.ЩО БЯГАТ ТЕЗИ?

18

Иванов

преди 4 години

Много жалко за загиналите. Но от 39 души никой ли не помисли, че може да не им стигне въздуха? Самия шофьор, дори и да е криминален тип, не му ли е минала мисълта, че може да се задушат хората?

17

Дали ?

преди 4 години

... дали ако след втората световна война германци, французи и англичани бяха тръгнали да емигрират в страни които не са разрушени от бобардировките по време на войната сега тези страни още щеше да ги има ?

16

Мотото на мигрантите

преди 4 години

Нека направим страните в Западна Европа велики отново , като им слугуваме до гроб. А собствените ни държави да вървят по дяволите .

15

Изменници

преди 4 години

Вместо да се опитат да направят собствената си родина добро място за живеене , те предпочитат да преминат през всякакви трудност за да робуват на чужди хора в чужда държава .

14

Каква ирония

преди 4 години

.... Смърт финансирана от собствените ти родители .

13

анонимен

преди 4 години

Лошо! Европа стана притегателно място за арабите, после за африканците, а сега и за азиатците! Икономическите емигранти умират, само и само да дойдат в тази клоака, защото Старият континент се превърна точно в това! Какво ли ни чака още?!

12

Сп???нс

преди 4 години

от няколко години работя и живея в чужбина и за сега не съм събрал 30 хил ? , Не знам тези в коя Европа са им обещали да ги пратят, но тук дори *** , като си платят ипотеката, разходи за 2 автомобила, разни извънкласни занимания за децата, 2 седмици отпуска и не им артисват 800-1000 кинта на месец, за да съберат 30хилки за нула време.

11

Анонимен

преди 4 години

10000 долара платили за пътуване, да отидат в мизерната англия да ги третират като ***, не го разбирам това. била съм във виетнам и за тия пари можеш сам да си отвориш козметичен салон.С каква илюзия са пълни тия хора че си мислят че валят пари в Европа, а че ги избиват от данъци и високи цени е просто незначителна подробност

10

Хюго Бос

преди 4 години

Имам чувството , че либерастко- грантаджийските медии нарочно раздухват случая и ни натрапват усещането, че ние сме виновни. Няма ли да с еспрете вече.

9

AAA

преди 4 години

до 9 дам.. познавам няколко виетнамци в германия , същата история ... пращат си децата насам илк да се омъжат че да може цялото им тъпо семейство да дойде насам или да им пращат кинти, като цяло друго не ги интересува. Те и сами си се преебават взаимно , във виетнамски ресторант с виет.собственици плащат на собств. си хора по 4.5 евро на час, всичко на черно... хаха ***

8

Клементина

преди 4 години

Жалко за погубения живот, но те сами са направили този нелеп избор. Това са икономически емигранти. Търсели са лесни пари. Трудни пари имат и у собствената си страна. Някои от тях доста са обикаляли из Европа.

7

Анонимен

преди 4 години

Изгубих две неща любимото си дете и парите си, казва бащата на Фам. Той и съпругата му изкарвали близо 400 долара на месец и събирали каквото могат, за да може детето им да замине.--------Ох, горките, 400 долара изкарвали на месец. Ами то в БГ много хора изкарват по-малко и някак "оцеляват" с западните цени.Иначе смятайте бащата какъв е алчен ако говори, че загубил пари....

6

Анонимен

преди 4 години

Най-лошо е да си глупав и то много, но еволюцията поправя грншките на природата, просто трябва време.