15

Коко

преди 4 години

Добре дошла зимна депресия с кофти време и тъмно още от следобяда

14

Анонимен

преди 4 години

Мрънкането срещу смяната на часа е част от общата тенденция за насаждане на недоволство от всичко - обикновено хибридно мероприятие. Как си представяте например зимата сутрешните задръствания да се случват още по тъмно - примерно в 6 часа? Това ще стане ако се отмени връщането на 1 час.

13

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че трябва да има зимно и лятно време. Това не е прищявка, а е измислено с цел да се ползва светлата част и да се спи в тъмната част на денонощието. Не случайно се казва Дейлайт сейвинг тайм.

12

Анонимен

преди 4 години

Българина е най-големия мрънкалник във Вселената, Същите тези,които обясняват как смяната на времето в лошо нещо и им пречи, само година след като се преустанови смяната на времето, ще започнат да пишат, колко е било хубави и правилно това да се прави и колко е лошо да не се сменя времето.

11

Директор на цирк

преди 4 години

Скоро няма да има установяване на постоянно време , защото тази разболяваща смяна на времето е добре дошла на всички кукловоди , защото здраво население не им е нужно.Таз безполезна npocmomuя ще я има доколкото е възможно !

10

Анонимен

преди 4 години

Ужасно е това връщане. В 17 часа тъмно и студено. Абсолютна депресия.

9

Наблюдател

преди 4 години

В Момин проход часовникът стрелките на часовниците днес се повредиха на 12 ч и не могат да мръднат.

8

Q

преди 4 години

Хм и кои са правил добитване у нас ?Я да направим и ние едно допитване до колегите-форумци.За астрономическото време +За лятно време -

7

до 5

преди 4 години

До Анонимена ти защо не спа? тревожиш се да не пропуснеш гласуването ?

6

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм харесвал тази смяна на часа. Поркам си един час повече.

5

Ново допитване

преди 4 години

За България - отлагане на манипулираните резултати за лятното време!Резултатите бяха решени, преди да питат хората! А самото гласуване беше максимално технически усложнено и явно настройките на програмата бяха в режим да не може да се гласува.

4

Анонимен

преди 4 години

От моите познати повечето чак на сутринта го направиха, а не в 4 през нощта. Ей затова сме на това дередже! Хората ти казват - в 4 си завърти стрелката на часовника, а половината народ спят и не им дреме.

3

ДртПрч

преди 4 години

Най-сетне да се събудя по светло! Моля, не връщайте тая глупост с лятното часово време!

2

Анонимен

преди 4 години

Последните10 гвървим напред с изкл на 14 месчервено управление.

1

x

преди 4 години

само ръчния, другите сами се върнаха, 2019 г. е