29

Анонимен

преди 4 години

Не ги съжалявам велосипедистите. Нагли, надменни. Смятат, че троара и пешеходната пътека са техния дом. Карат по пешеходна пътека на скорост и ти спирай ако можеш. Изкача изведнъж, нощно време без светлини с черни дрехи. При наличие на велоалея кара по тротоара или платното. Минават на червено. После защо измирали. Малко измират. Трябва повече. Един такъв наглец се блъсна в кофа за бок.ук защото автобуса не мръднал от бус лентата да му направи място. При наличие на велоалея. После рева по ТВ-то

28

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да тръгна да карам колело в София, докъто няма отделни велоалей извън пътищата. За съжаление това не е нито първия, нито ще бъде последния такъв случай..

27

Анонимен

преди 4 години

Този случай за пореден път показва колко са кадърни дебело сер ловците на ГешефТ чи шАфьорчето на Маджо.

26

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е някое синче на ГелефТ или някой подобен на него.

25

Анонимен

преди 4 години

Кола може изобщо да не го е блъснала, може просто да е паднал и да си е счупил тик вата. Бог да го прости, на 42 само...

24

!? ама сериозно

преди 4 години

по това време, загиналият ли беше единственият който отива на работа. От цяла 2 милионна София никой друг ли не минава от там или както се пееше в една песничка "деееевет милиона мишлета ..."- други не останаха из територията

23

Анонимен

преди 4 години

Все по млади нито говорят възпитано ни се държат добре в обществото. Нито знаят какво е редно и какво не е. Просто си живеят като животни. Кой ще ги учи , ако до 20 г. Не им стане ясно. Особенно с ППС не са наясно , че когато са на пътя. Те не са най важните и празното им самочувствието е глупаво.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Ако не е бил - значи може да бъда прегазен, според Вас?

21

Наблюдател до Т

преди 4 години

Днес си простря чорапите накриво, брат.

20

Бау

преди 4 години

Щом не е хванат до сега, явно няма записи от камерите. Лошо.

19

Наблюдател

преди 4 години

И в Русе с един ден разлика има убит негов набор велосипедист и шофьора също е избягал. Какво съвпадение!

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Няма такова изискване за каска , това да не е моторНе е до изискването. Вие почнахте като романе дето го попитали:"Защо трябва да се слага колан?", а той:"За да не ме глоби полицаят". На запад в ЕС навсякъде велосипедистите са с каски. Каската предпазва дори при най - обикновено падане без да те блъсне някой. Но чак пък светлоотразителна жилетка...вечер, ако караш извън градът да.

17

13

преди 4 години

Ще го издирват, защото е някой по-равен и няма да го издирят. Мир на загиналия, напуснал е Територията по най-лошия начин.

16

T

преди 4 години

До Стоян 79;) два чорапа (буквално) не мога да простра на терасата без поне 3-4 съседни апартамента/етажа да не ме зяпнат все едно фокуси правя. Веднъж се прибираме след два ни почивка из планината и заварваме цялата ни тераса и парапети накапани с някаква супер твърда смес/настилка, която и до днес не можем да изчистим. Познайте дали някой нещо е видял и дали получих съдействие, за да отркия от кой точно апартамент над нас е капало това. Всички нищо не са видели, ама иначе моите чорапи...

15

Стоян 79

преди 4 години

рано или късно ще се разбере какво точно е станало , а това за българската ни работа то сценария е почти винаги същия :)

14

Анонимен

преди 4 години

За това е хубаво повече хора да си слагат регистратори Все някоя кола щеше да заснеме ситуацията

13

T

преди 4 години

До Стоян79В няколко сайта пишеха, че автомобилът е бил такси. Мен ме изумява това, че по същото време е било пълно с автомобили, а накрая никой нищо не е видял и продължават да издирват свидетели. Ако е за някоя тъпотия и клюкарстване, всички си извъртат вратовете да гледат, че и ход забавят, ама сега се правят на невидели. Нашенска работа...Същото е и при съседите - всичко знаят и виждат, но оберат ли ви, все не са чули нищо.

12

Анонимен

преди 4 години

По принцип да се кара колело там кедето се движат 10-20 тонни МПС, е признак на нередовен главен мозък. Първо рискувате да ви обиат, второ - дишате с пълни гърди канцерогенен дизелов пушек, директно от ауспуха.

11

Стоян79

преди 4 години

Според мен е блъснат от камион,40 или 26 тона който е с ремарке и с него е закачил колоездача!!! Мисля че дори и шофьора на камиона ( ако е камион ) не е разбрал какво е направил, подобна катастрофа имаше в Германия и шофъора въобще не видя колоездача заради така наречената мъртва точка или сляп ъгъл !!! Силно се надявам да не е някой мерзавец или страхлив плъх който бяга от отговорност!!

10

Анонимен

преди 4 години

Ми карай и гол ако искаш.Или се обличай в тъмносиво-черно, да се сливаш с асфалта.