43

шматка

преди 4 години

38 000 долараНяма начин.Или лъжат или инфото е минало през "развален телефон".Всеки по веригата списвачи е прибавял по една нула

42

Анонимен

преди 4 години

Живял съм в Англия 7 години, бил съм във Виетнам, Малайзия, Филипините, Индонезия... С тези пари 38К долара в последните 4 изброени ще си абсолютен цар за много дълго време и съвсем спокойно можеш да си отвориш някакъв малък частен бизнес, който да те храни доживот.

41

.

преди 4 години

Сега пък родителите ги били убили, абе ***, за трафиканти трябва да има брутални присъди, кой родител си праща детето да умре бе глупав ***, ако ирландскатаутрепка беше отворил кобтейнера, нищо от това нямаше да се случ, той ги е убил, родителите са искали по-добър живот за децата си , кой знае в какеи условия живеят във Виетнам, *** все жертвите саму виновни, ирландеца е за доживотен с всички съучастници и нека тежи на проклетата му съвест , че не е отворил на умиращите хора.

40

Анонимен

преди 4 години

Ужасно е това с мигрантите, но фирмите, които организират всичко това получават финансиране от Москва. Между другото, от затворен метален контейнер няма как да се изпрати смс. И когато едно дете се оставя да гозатворят отвънка в хладилно ремсрке с още 38 човека, значи някой родител не си е свършил работата.

39

Анонимен

преди 4 години

Роднините на загиналите са платили на трафикантите за да нарушат законите и да доведат тези хора НЕЛЕГАЛНО в Англия.Тоест,РОДНИНИТЕ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА ТОВА УБИЙСТВО А ТРАФИКАНТИТЕ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ.Направили са го за парите платени от роднините на загиналите.Защото реално погледнато ако НЯМА ПАРИ - НЯМА ТРАФИК - НЯМА ЗАГИНАЛИ.Надали трафиканти на хора ще направят нещо ей тъй на, безплатно.КОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН ?с 35 ХИЛ. ДОЛАРА 26-годишната Фам Ча Ми щеше да живее като принцеса във Виетнам,дълго.

38

Коментатор

преди 4 години

Когато прочетох това се разплаках."Извинявайте много, мамо и татко. . . Моето пътешествие в чужбина приключва неуспешно, - написала тя. - Мамо, обичам ви много тебе и татко. Умирам, защото не мога да дишам. . . Мамичко, толкова съжалявам."

37

Анонимен

преди 4 години

аз през целия си живот не съм виждал 38 000 долара на куп.

36

Очуден

преди 4 години

Да дадеш 38 000 долара за екскурзия в контейнер, недоумявам. Бил съм във Виетнам, там е страхотно евтино. Че той или тя с тези пари могат да живеят като царе годинин наред. За какво им е Обединеното Кралство ?

35

Хм...

преди 4 години

"... трафикантите са им върнали парите за проваления нелегален трафик на близките им. Едно семейство съобщи, че става дума за 38 000 долара"... Хм... Че то с тези пари цяло семейство можеше вече да е в Англия чрез някаква екскурзия до Лондон. И откъде имат толкова много пари? 38 000 долара си е солидна сума. Наистина не разбирам.

34

До баба пена

преди 4 години

Никой избягал от соца не го приема с "разтворени обятия". За твое сведение приема ха ги в мизерни бежански лагери и въртяха на шиш, докато не разберат дали не са шпиони на службите!

33

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ-аджийска работа. Пак се прочухме с поредния резил.Шененген, а???

32

Анонимен

преди 4 години

Значи виетнамците прекосяват целия руски "рай" за да стигнат до Европа !

31

баба Пена

преди 4 години

До ЛицемериИ нас едно време навсякъде ни приемаха легално, само дето от БГ трябваше да излезеш нелегално.

30

шкембе воевода

преди 4 години

В дъното на канала ще се окаже некой български чорбаджия, свързан с псвевдопатреотите, те нали даже не се свениха да придават български паспорти.

29

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много *** да затвориш 39 души в херметично затворен контейнер. Кислорода свършва за часове и след това се натравят от издишания от тях въглероден двуокис. Проста физика и биология . Учи се в училище.

28

Шоп

преди 4 години

По-хубава държава от България няма. Виетнам е джунгла и дъждовен период 6 месеца в годината.

27

Inatut

преди 4 години

До 29Иди във виетнам първо. Страната може и да е прекрасна ама проклетия комунизъм дето е пропит, беднотията, липсата на инфраструктура са я превърнали в червена клоАка

26

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам виетнамци да оставят прекрасната си страна за да отидат в това мъгливо дъждовно и мръ сно гето Лондон.

25

Анонимен

преди 4 години

Май в крайна сметка ще излезе, че все пак има замесени българи.

24

???

преди 4 години

КОГА ЩЕ КАЖЕТЕ КЪДЕ Е РЕГИСТРИРАНО РЕМАРКЕТО ?