16

Анонимен

преди 4 години

3016 година - САЩ нищят руската намеса в изборите през 2016 г!

15

Анонимен

преди 4 години

До Q"три години и нито едно доказателство,а само обвинения"Даже и обвинение няма. Преструват се че правят разследване без да има престъпление. Всичко е фарс.

14

Анонимен

преди 4 години

"Робърт Мълър внесе през март в министерството на правосъдието доклада си, в който се проследява руската пропагандна и хакерска кампания в полза на кандидатурата на Тръмп през 2016 г."Не е вярно. От доклада му ясно се вижда че 3 години си е бъркал в носа и се е преструвал че прави разследване за да могат истеричноте демократи да пискат и да не *** факта че са загубили избори. Целия тоя фарс още от началото беше абсурден и ще продължава до края на втория мандат на Тръмп.

13

Анонимен

преди 4 години

Докато им свърши държавната историяще я нищят (намесата от 2016), какво друго да правят.Други ще се възползват от това им занимание.

12

Гост+

преди 4 години

Неуморимите! Браво, не се отказват - ще разследват до намиране на доказателства. Късмет! Светът следи упоритостта Ви с "усмивка"

11

Q

преди 4 години

Много лоша работа на американците -три години и нито едно доказателство,а само обвинения!?Нали до доказването на виновност -това не е вярно ,тоест намесата на Русия в изборите в далечната 2016 -над 1000 дни и никаква свършена работа от американските служби-ужас!Или пък руснаците са толкова добри .....,а ?)

10

До 8

преди 4 години

Няма да напишат. Според наклона на цензурата тук май им се плаща от НПОта на сорос

9

До 7 Sichtpunkt

преди 4 години

Говорят така заради измислената евроатлантическа солидарност. Ако един безмозъчен каже нещо което може и да не е вярно то те припяват след него в хор. Като Жендероркестер

8

Анонимен

преди 4 години

Ще напишете ли нещо за започналото криминалното разследване на хора от администрацията на Обама и тайните служби, за следене и компрометиране на кампанията на Тръмп орез 2016-та?!? Даже има вероятност да стигнат и до самият Обама и други видни пишмандемократи!!

7

Sichtpunkt

преди 4 години

До тя,Марусьо пАзнАл тебе! американци =англичани , говорят все някакви небивалици насочени срещу Русия ! Айде стига , че настроихте цял свят срещу себе си !И не само, а и германци, австрийци, финландци, испанци, целият ЕС! Е щом толкова хора приказват едно и също, значи би трябвало да има някаква доза истина. Само Тръмп като пудел размахва опашка и чака да го изчетка някой.

6

тя

преди 4 години

американци =англичани , говорят все някакви небивалици насочени срещу Русия ! Айде стига , че настроихте цял свят срещу себе си !

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Нечовешка наглост е , след като си разсипал и ограбил сума ти държави по света и у нас, изтрепал си маса народ, в 21в., да "нищиш" "руска намеса".Безсрамници! Двете неща нямат нищо общо по между си! Путин защото не умори маса народ! Навсякъде си вре въмпирската мутра тоа Путин!

4

Стоян

преди 4 години

Щатите и те като Англия - все някой им виновен

3

Sichtpunkt

преди 4 години

Самият Мълър заяви, че разследването е установило недостатъчни доказателства за криминален заговор между Тръмп и неговия щаб от една страна и Русия от друга.Да бе забравяме, че всеки дръзнал да се опилчи на Тръмп, получава "предложение на което не би отказал"!

2

тя

преди 4 години

Наистина ГМО -то дава отражение в психиката !

1

нормален

преди 4 години

Нечовешка наглост е , след като си разсипал и ограбил сума ти държави по света и у нас, изтрепал си маса народ, в 21в., да "нищиш" "руска намеса".