12

Петър

преди 4 години

До JokoСъмнявам се, че знаят да доят крави и овце.

11

Joko

преди 4 години

Глупостите у нас няма да спрат докато цялата пасмина от държавната администрация докарана от лозя и ниви не бъде изритана. По върховете назначиха лелки Калинки, които освен да доят крави и овце за дуго не стават

10

malian

преди 4 години

А как ще се проверява дали могат да четат и пишат курсистите, защото има едни хора дето имат книжки, но не мога нито едното нито другото. Извинете някои от тях могат да си пишат името, това е голям напредък. Всички знаят, че се вземат книжки срещу заплащане, хванете най после тия, защото катастрофите ще стават повече.

9

Анонимен

преди 4 години

Вместо да направят пълна ревизия на купените книжки и мерки срещу шофирането без книжка, ще промотират търговията с телефони!? Аман от измишльотини!

8

Аман от идиоти

преди 4 години

Няма ли да се разпада най на края това държавоподобно образувание

7

Анонимен

преди 4 години

За да шофираш не ти трябва смрат фон, даже напротив.

6

АБВ

преди 4 години

Изглежда, че някой наистина няма друга работа, освен да имитира такава! За да се научиш да караш автомобил трябва да направиш 3 неща - да научиш правилника, да завършиш успешно курса и да покараш поне 50-60000 км. А за да не правиш нарушения държавата трябва да направи 2 неща - реален контрол и реално прилагане на закона. Много е лесно и просто!

5

Анонимен

преди 4 години

Ами да създадат досие на инструкторите - чии курсисти имат глоби за нарушения и катастрофи, и да ги оценяват!На тия под съответен коефициент, да им отнемат лиценза за инструктори!Може в шофьорските книжки на курсистите да вписват номера на дипломите им за инструктори. Така ще се създаде регистър и ще се види чии курсисти правят най-много нарушения.

4

Анонимен

преди 4 години

Не са добре първо инструктора няма да му даде селфи второ теч на лични данни и трето телефона лие важен или колата поредната умнотия измислена от хора като Костов без работа трябва каране а не селфита и простотии бе разбрахте ли катастрофите всеки ден са породени от незнание а не от селфита както каза Йонко телефона си сляп и е прав

3

Анонимен

преди 4 години

Споко, инструкторът има и айфон, и фейсбук и т.н. Като са я докарали дотам, никой да не им вярва, сега ще си правят селфита. Много добре се знаят помежду си кой дава книжки срещу рушвет и какви са тарифите, но мулчат като ***. А хората гинат по пътищата заради калпавата им работа.

2

Анонимен

преди 4 години

тая си е направила доста добри си си

1

кос

преди 4 години

аз имам нокиа с фенерче какви снимки айфон нямам