13

23

преди 4 години

Майка ми е лежащо болна от 7 години, ако имахме някакви пари отдавна щяхме да емигрираме. От ТЕЛК получава 30 лева и други 30 от социални грижи за лекарства, а лекарствата ни струват 200 лева. Г-н Борисов, благодаря !

12

Коко

преди 4 години

Пишем си лаемси и файда никаква самоизбират се индианците на Винету и товар проблеми с лекарствата не има от години спряха валтензина че бил радиоактивен аз го пих 4 ти години щях да светят като лампа смениха го с валсакор скриха го че му слагали кодове абе толкова ли сте *** че не можете да разпределите лекарствата и да ги има постоянно в аптеките това на са фАфЛИ а лекарства *** индианци ръководени от *** Винету

11

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Нищо важното е за магребинците във френските аптеки да има че са мноу ценни за човечеството.

10

д-р Сотиров

преди 4 години

Ами как фирмите няма да искат да се отеглят от пазара натази мутренска държава, след като внесени веднъж у нас напо-ниски цени /заради африканския ни жизнен стандарт/, същитеслед месец можеш да ги видиш в страните производителки на . . .дъмпингови цени !?Може ли да се работи с подобни мошеници, толерирани от властта !

9

червен шпионин

преди 4 години

Наскачахте ли се вече 30 години ?Сега остава да скачат в дупkaта на 2 метра под земята.

8

Анонимен

преди 4 години

No problem...v paraklisite ima eftinki svesti i ikonki za vseki vkus i djob....a chudogvornata revliva ikona lekuva gratis...

7

мнение

преди 4 години

По един милионер за всяко лекарство, след

6

Спасявам се в Турция

преди 4 години

Един и същи производител - цената в турски лири е горе-долу като цената на нашия лев в България.Само че един лев е колкото три лири.Нашенските търгаши не се наядоха и наплюскаха.

5

Анонимен

преди 4 години

Майната им на пациентите, нали онзи с конската мутра не е в затвора!А пък на останалите от тн "елит" не им пука, защото пак ще ги "назначат" на топли местенца!

4

НЗОК

преди 4 години

ГатънкаКой е убил или причинил смъртта на най-много Българи. Десетки хиляди на година... Дори не знаете.Когато вдигнете кръвно а лекарството ви го няма ще разберете. Когато вдигнете захар но лекарството ви е без аналог ще разберете. Когато сте онкоболен и в чужбина ще живеете с тук.....ще разберете.

3

притеснен

преди 4 години

Такова нещо и при "лошия" соц го нЕмаше !

2

ЕВРООВЦА

преди 4 години

Беееее! Ще гласувам дори да има дефицит защото съм овца. Беееееее!

1

Наблюдател

преди 4 години

Скоро и пациентите ще са дефицит.