7

Анонимен

преди 4 години

До ПецатаТи така ли мируваш, когато попаднеш на богата жена?

6

преди 4 години

Жена с вид на силиконизиран рахитичен вампир.Без женска светлина чувство и доброта.Без благородство,женственост и магия.Която никога не се усмихва.Злобна и невярна и се уригва на спe'pматоцин.Има гъбички даже и в ушите.Дебела като буре.Повишава тон на мъжа за най елементарни маловажни и дребни неща.Силно психически неадекватна Взима наркотици и търси злато с ум-багаж стигащ тридневно куковиче.при такъв АНУнак кой уважаващ себе си мъж има място и а 1 сек.

5

Анонимен

преди 4 години

Защото насилника ще те утрепе.

4

Анонимен

преди 4 години

От токсична връзка човек трябва да си тръгва веднага. По-добре сам, отколкото в някаква психопатия като връзка. Човек като не е под стрес разцъфтява, дори и да е сам. Иначе пак е сам, но с някой токсичен до него.

3

пецата

преди 4 години

Токсична връзка се има предвид с бедняк, нетоксична е с богаташ, ако ще и да и се изпражнява на главата тя ще се усмихва и ще стои

2

Има пословичен израз

преди 4 години

употребяван от разочаровани жени: "В безрибието и ракът е риба."Затова не малко от тях остават при такъв, какъвто не харесват. Просто няма друг.Или пък има и други, но не са по-подходящи в сравнение с нейния.Интересно ще е да ни кажат дали и мъжът по същите причини остава в токсична връзка, от която не е доволен?

1

Анонимен

преди 4 години

Мишеее?!