224

Анонимен

преди 4 години

Все едно някой кофражист...да е толкова добър и прогресивен...че да го направят гл.инженер и да почне да изчислява констеукциитена сградите.

223

Елена Маринова

преди 4 години

Тези анонимни, които пишат, все от Демократична България ли са, или от посестримата им-БСП?

222

Елена Феранте

преди 4 години

Тези анонимни, които са писали по-долу, все от Демократична България ли са? Тъй ми се струва.

221

Анонимен

преди 4 години

В АКАДЕМИЯ НА МВР ПРЕЗ ГОДИНАТА КОГАТО Е ЗАВЪРШИЛ ГЕШЕВ ВИПУСКА СА ПОЛУЧАВАЛИ ДИПЛОМИ НА ЮРИСТИ.

220

@к.237

преди 4 години

До АнонименНе зная дали става въпрос за "пишман журналисти", но Висшата милиционерска школа ВМШ в Симеоново, на шега наричана Магнаурската школа, функционираше от преди 10 ноември 1989 г., носеше името "Георги Димитров" и целта й беше да обучава милиционерски кадри с висше образование - офицери от МВР, следователи, ИМ, разузнавачи, контраразузнаване, РУ на БНА и т.н., а не юристи. Да ме прощават МВР тогавашните кадри, но те не могат да се сравняват с тези, учили и завършили 5 години Право.

219

Анонимен

преди 4 години

Само за пояснение на някои пишман журналисти -школата на МВР е за сержанти и там не обучават юристи и следователи. Гешев е получил юридическо образование в академията на МВР в Симеоново. И не виждам пречка в това след като една лелка с РАБФАК беше правосъден министър ,че и даже председател на парламента.

218

Анонимен

преди 4 години

До 233Неправилно е написано -не школата ,а Академията на МВР в която преди имаше катедра по право и се дипломираха с граждански профил магистър по право. По късно мисля я закриха ,а сега нямам идея съществува ли в тази академия въпросната катедра.

217

към к.234

преди 4 години

До Порочен кръгИзвинете: прокуратура

216

Порочен кръг

преди 4 години

До Ф.С.В.Пробвал съм, но от звеното за икономически престъпления към Главна дирекция на Национална полиция изпращат Сигнала в ОД на МВР , т.е. точно там, чиято дейност искаш да се разследва. Или пък от Окръжната прокуратура ОП изпращат жалбата в районната прокуратура РП, където помагат на прегрешилите закона едри собственици да си правят далаверите, а от РП вероятно делят печалбата с тях. Това не може да не е известно на Върховната касационна прокутара ВКП. В тези години прокурор да си....

215

Чичо

преди 4 години

Разбрах ,че е завършил школата на МВР ,но не разбрах-школата на МВР висше учебно заведение ли е.Има ли човека завършено юридическо образование?

214

Анонимен

преди 4 години

НАРОД,КОИТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ,САМОЗВАНЦИ,КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ,НЕ Е ЖЕРТВА!!!! СЪУЧАСТНИК Е!!!!!

213

Анонимен

преди 4 години

Изплува най-отгоре, защото е най.

212

Анонимен

преди 4 години

Прокурор Гешев има най-много сключени сделки за опг.Защо не се повдигна разследване за сметките в швейцарски банки.В БГ открай време закона не е равен за всички.

211

Анонимен

преди 4 години

Перефразирайки може да се каже ,че Гешев е прокурор на дявола.

210

Анонимен

преди 4 години

Има един сериал за Тото Риина ,в един от епизодите се стига до избор на главен прокурор и там ясно е показано как не този който може и знае кандидат Джовани Фалконе а послушния и удобен за мафията и корумпираните политици бива избран на поста.Нищо ново не сме измислили.Рядко се стига до правилен избор а и след това съпротивата на престъпниците е силна пример :Кьовеши в Румъния.

209

1

преди 4 години

ченгето-комунист, ще стане милионер за 7 г. и ще умре в някое посолство на топло, децата му какво са завършили

208

Ф.С.В.

преди 4 години

До Безнаказани РП ----има в сайта на МВР тел за корупция или имейл -може да го пратиш анонимно и мисля че ще им се случи някаква "случка ' на тези-- а може и нищо да не им се случи -зависи дали парикопотока отива към БУДА - Бога Слънце обичащ по русите блондинки!

207

Безнаказани РП

преди 4 години

Новоизбраният гл.прокурор да вземе да се поинтересува от дейността на икономическото звено на ОДМВР-Плевен - да провери дали то не обслужва един крупен собственик на хиляди дка обработваема земя и не замита незаконни действия на негови служители. Може да се окаже, че МВР служители на високо ниво играят комбина с богати люде. Да види как работят в РП - Червен бряг и вместо да поправят свои грешки издават постановления в ущърб на ощетени граждани. Май че някои прокурори правят каквото си искат.

206

Ф.С.В.

преди 4 години

Интересен Парадокс е ?? Как държава която се управлява от охранители и чен-гета -има такава висока ПРЕСТЪПНОСТ!! Би трябвало да няма никаква престъпност-- седя и си мисля по този философски казус ( думата казус защото е модерно да се ползва за щяло и нещяло в момента хаха)

205

Анонимен

преди 4 години

Аз съм сигурен , че Гешев е точният човек това че има лице и вид на сикаджииска мутра е един голям + да му мислят политиците и престъпниците от тук нататък тоя изобщо няма да ги жали и поплюва .