118

Анонимен

преди 4 години

Финансовата сила на Китайската държава се базира на зверската експлоатация и грабеж на над 1 000 000 000 китайци.Китай е като един голям и блестящ кораб, който пoри вълните и плува сред бурите и не му пука от нищо, но на тия, дето са вътре им се вава амата.

117

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул някой по времето когато се бягаше- дословно,на Запад,да е бягал натоварен в ТИР!

116

Анонимен

преди 4 години

Ако искаха само да ги прекарат от пункт А до пункт В,защо ще пускат климатика на минус 25 градуса в хладилната камера? Нещата май са по различни!

115

Винету

преди 4 години

Това не е миграция ,а инвазия

114

Социолог

преди 4 години

Китай е силна икономика за няколко милиона китаеца милряд и няколко стотин милиона са зле.Ако плода при бременност е женски се абортира така се навъждат само мъже тия мъже бегат в чужбина .На Китай им трябват милиони жени или война за редукция на мъжете...

113

Виетнамци са

преди 4 години

Трафикантите вече са върнали парите на родителите на една част от жертвите. 30 000 паунда е струвал преходът от изток да Великобритания. Има два маршрута на този трафик, който е много силен, със самолет до Истанбул, оттам с коли, камиони. Другият северен през бившите съветски републики до Белгия.

112

Анонимен

преди 4 години

абе тиквочи гербави вижте си държавата и стига сте плакали на чужди гробищаима няма току пуснат някое материалче - соротроловете да не остават без работаи без това друго немогат- поне да си заработват сребърниците като се празнят неистово

111

Анонимен

преди 4 години

Затова и сърбите идват у нас да печат скара, а не обратното.

110

Сата НАТО

преди 4 години

В БГ е милион пъти по-добре отколкото Фкитай. Затова имаме 1000 китайски ресторанта, а в Китай сигурно няма и един български.

109

Анонимен

преди 4 години

В КИТАЙ ИМА НАЙ МНОГО МИЛИАРДЕРИ СПОРЕД ФОРБС И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОГРОМНАТА МИЗЕРИЯ НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО- 160ЛВ ЗАПЛАТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, И ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАКРИХА ТРУДОВИТЕ НАКАЗАТЕЛНИ ЛАГЕРИ.

108

Вносител

преди 4 години

Посещавал съм 5 пъти Китай а не като всички драскачите тук . Там можеш да видиш нещо което го няма никъде по света. От наистина добре образовани и богати Китайци до невъобразима бедност!В Китай 100-200 млн живеят наистина добре с заплати над 1000 Евро НО останали над 1 млрд не могат да се сравнят дори с факултета или столюпеново. Там видях неелктрифицирани градчета с населени от милиони.Видях как се оре с волове.Китай е едно яйце със златна черупка но изгнило от вътре!!!

107

До 117

преди 4 години

Какъв надъхан другар гербер ! Сигурно си съчинил и стихове за герб и Боци ?

106

Анонимен

преди 4 години

Стигс с тия фслшиви заглавия бре. Не са били китайци а други азиатци. Китайците не бягат от Китай ами пътуват където си поискат свободно и Китай не е втората икономика а първата в света. Всички и дишат прахта.

105

Анонимен

преди 4 години

Втора ама комунизъм трябва и да се яде не само да се бачка за червени прасета ...

104

Анонимен

преди 4 години

то и ние преди "89 бяхме добре,но едни бяха , а други в кочините панелки

103

Анонимен

преди 4 години

Никога българите не са живяли толкова зле както в ЕС и НАТО.

102

хохолите капут!

преди 4 години

До Къде мигрират?не се притеснявай..

101

хаха

преди 4 години

До Анонимен 110Браво за яростния плам в думите ти ама нали разбра ЧЕ НЕ СА БИЛИ КИТАЙЦИ . Така се случва когато четеш само новините идващи от тролската агенция в която си зачислен . Е, сигурен съм че те ще то платят полагащите се 2 цента за коментара .Все пак си се потрудил да го напишеш. ... и не е в противоречие с тролските укази на работодателите ти . И другия път , умната . Проверявай статиите преди да пишеш за да не ставаш смешен .п.с. Влез с другия си ник и си сложи още един + ...

100

Анонимен

преди 4 години

Защото са в противоричие с лево-сектанският курс на изскривените, марксистки части от закона на системата, доказано неприложима в нормалният социалистичиски строй! В природата на планетата земя няма равенство на видовете от растевията до абсолютно всички живи твари ФАКТ. Виновна за смърта е старата и известна на всички нам СЕКТА наречена от "хазарите" ; Комунизъм , хранещ се с живи хора, изял милиони леко различанащи се от останалите в редицата.

99

Анонимен

преди 4 години

"Безработицата в САЩ е 23%."Слез от печката, купи си вестник.......може и правда и виж коя година е........ка лпак.