12

Случаен

преди 4 години

Това е много добра новина.Аз обаче питам.Докога в НКЖИ директорите на ЖП секций ще оставят на работа свои хора пенсионери като контрольори и инженери,а надолу се съкращават бройките на бригадири и жп.работници,които пряко отговарят за сигурността.И защо и кой подписа акт 16 на рехабилитираните отсечки,след като 1 година след приемането им те са джунгли от треви и храсти,поради необработените с хербициди земни маси вложени в земното платно.Кога ще отпадне откриване на паразитни длъжности.

11

Анонимен

преди 4 години

А Карлово остана без автогара . И това дочакаха хората , от гарата да вървят до пазара за автобус . Как го допуснаха това чорбаджиите от кметството ? Ами така , те на рейс не се возят и не ги засяга . Навсякъде гара и автогара ги дели най-много една улица , но при нас е обратното , на другия край на града я тъкмят сега ...

10

5

преди 4 години

Следващата стъпка ще е да се намерят пътници за влаковете !Същото е и за санираните училища , две от които се закриха миналата година и предстоят още , поради липса на деца ! За това никой не мисли !Кметът е стар ерген и много служители също без или с едно дете ! Да извиняват , но ако нямат здравословни проблеми да се напънат за по още едно ! А на служба - само ако си родила две деца !?

9

Анонимен

преди 4 години

Ами не случайно имаше една песен( (не се сещам кой я пееше) "Стара Загора -а-а-а- на гарата-а-а-а"

8

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛМи те не миришат, то просто тоалетни там няма, вратите са заковани преди години още.Да не говорим, че една чешмичка няма, човек да пие вода.

7

Анонимен

преди 4 години

За този ремонт се говореше още преди 10 г.

6

гарата добре

преди 4 години

Ами вагоните и локомотивите кога ще спрат да дрънкат и да се палят.

5

Аз

преди 4 години

Браво на Бойко!Не е като Импексова само да краде!

4

бай ганю

преди 4 години

нощните работнички в станционна градина ще могат да се радват на приятна фасада

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Скоро ходих в Нова Загора и бях единствен пътник,който сутринта в неделя си купи билет и се качи на влак.Думите са...бедни,за да предадат мизерията на гаричката.Охлузена,огрухана отвън и отвътре,с падаща лющеща се боя в чакалнята,беднотия и...нищета,лъхаща от всякъде.Кога и в този...градец,ще ремонтират гарата,а такива като нея са стотина в България.Защо трябваше да се стига до това...дъно.Срам и позор за тези които управляват този транспортен отрасъл на България.

2

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Честито, дано вече тоалетните не миришат...

1

Съчмата

преди 4 години

Слава богу!Най мизерната гара през която съм минавал...